MALO KO BI IH PREPOZNAO KADA SU SKINULE KOSTIME! Zvezde filma Dara iz Jasenovca izgledaju kao BOGINJE! FOTO
Foto: Promo

neprepoznatljive

MALO KO BI IH PREPOZNAO KADA SU SKINULE KOSTIME! Zvezde filma Dara iz Jasenovca izgledaju kao BOGINJE! FOTO

Pop kultura -

O filmu "Dara iz Jasenovca", koji je premijerno prikazan 20. februara na Radio televiziji Srbije, i dalje se naširoko priča.

Pored preteških priča iz filma, publika komentariše i glumce koji su obeležili ovo ostvarenje.

Nekoliko dama koje su igrale u "Dari iz Jasenovca" možda su odigrale i uloge života, a najveći pažnju privukla je devojčica Biljana Čekić, koja je tumačila lik glavne junakinje, desetogodišnje Dare.

Dara iz Jasenovca, Biljana Čekić
foto: Promo

Biljana je rasplakala čitavu Srbiju svojom ulogom, a kasnije se ispostavilo da njen život ni malo nije lak. Pored toga, što joj je nekoliko članova familije zaista stradalo u Jasenovcu, Biljanu je pre 6 godina ostavila majku. Ona živi u selu Srefliju sa ocem, bratom i sestrom, a svakodnevno obavlja i kućne poslove.

Biljana Čekić
foto: Pritnscreen/Pink

Tatjana Kecman (51), koja je igrala bezdušnu časnu sestru Bartu Pulheriju, oduševila je svojim izgledom kada je skinula mučni kostim.

Dara iz Jasenovca
foto: Pritnscreen/Youtube

To se jasno vidi na fotografijama na Instagramu, gde neretko pokazuje kako vežba, a rezultat je očigledan. Za nju kažu da ima "oči anđela".

Inače, Tatjana je za Kurir otkrila da je prijatelji nisu prepoznali u kostimu ozloglašene časne sestre.

Među njima je i glumica Ana Lečić koja je i te kako atraktivna i pleni svojom lepotom. Ana je talenat za glumu nasledila od oca Branislava Lečića, a njena uloga jedne od tri nadzornica logora, Božice, definitivno je ostavila utisak na publiku.

Dara iz Jasenovca
foto: Printskrin / You Tube

Inače, Anu mnogi nisu ni prepoznali u kostimu nemilosrdne nadzornice logora Stara Gradiška, s obzirom da do sada nismo imali prilike da je viđamo u ovakvim ulogama.

Jelena Grujičić Mur potpuno je raspametila ljude ulogom Blankice, a kada je reč o njenoj lepoti - dovoljno govori činjenica da je zovu "srpskom Monikom Beluči", te da mnogi kažu da je ona, verovatno, i najlepša srpska glumica. Ova devojka iz Ivanjice karijeru će verovatno graditi u Holivudu, a važan podatak vezano za nju jeste i taj da je položila prijemni za master studije glume na CalArts-u i u konkurenciji od više stotina kandidata postala druga Srpkinja u istoriji ovog fakulteta na master studijama.

Dara iz Jasenovca
foto: Printskrin / You Tube

Kako je kazala, nakon fakulteta plan joj je da nađe svog agenta u Americi i da radi na tome da napravi karijeru u Holivudu.

U srećnom je braku, a na Instagramu joj piše i prezime muža Stivena - Mur (Moore).

BONUS VIDEO:

01:14

(ANKETA) PITALI SMO BEOGRAĐANE DA LI SU GLEDALI DARU: Odgovori koje smo dobili SLOMIĆE svakog (KURIR TELEVIZIJA)

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track