NEGATIVAC IZ TITANIKA TOTALNO SE PROMENIO: Malo ko zna njegovu životu priču, BALKANSKOG je porekla, sad ima BRADU I ĆELAV JE! FOTO
Foto: Printscreen/Youtube

NEKAD I SAD

NEGATIVAC IZ TITANIKA TOTALNO SE PROMENIO: Malo ko zna njegovu životu priču, BALKANSKOG je porekla, sad ima BRADU I ĆELAV JE! FOTO

Pop kultura -

Bili Zejn (55) kog je proslavila uloga negativca u popularnom ostvarenju "Titaniku", koji je imao misiju da lepu Rouz (Kejt Vinslet) oženi i tako je odvoji od Džeka ( Leonarda Di Kaprija). Nakon Titanika glumac nikada posle nije snimio film koji je postigao takav uspeh, a ne samo što mu je karijera stagnirala, već je i njegov imidž daleko od onog zavodničkog.

Međutim, mnogi ne znaju da je ovaj glumac zapravo balkanskog porekla. Naime, Bili Zejn je rođen u porodici imigranata iz Grčke. I majka i otac mu potiču odatle, a pravo prezime mu je Zanetakos.

Međutim, nakon preseljenja u Ameriku, njegovi roditelji su promenili prezime u Zejn- koje je poznato američko prezime. Na taj potez odlučili su se kako bi se brže prilagodili životu u Čikagu, gde je glumac i odrastao.

Bonus video:

02:08

UGOJIO BIH SE ZA VELIKE PARE! Slobodan Stefanović o uslovima pod kojima bi prihvatio takvu ulogu (KURIR TELEVIZIJA)

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track