OTAC LUDO VOLI BRITNI SPIRS: Advokat oca pevačice izneo još PORODIČNIH detalja! Sve što se priča je LAŽ
Foto: Profimedia

OBJASNIO

OTAC LUDO VOLI BRITNI SPIRS: Advokat oca pevačice izneo još PORODIČNIH detalja! Sve što se priča je LAŽ

Pop kultura -

Dokumentarni film o pevačici Britni Spirs "Oslobodite Britni" izazvao je prau pometnju.

Džejmijev advokat je posle dokumentarca izjavio da gospodin Spirs nije "činio ništa drugo do ludački voleo svoju ćerku, kojoj je usled problema koje je imala sačuvao živu glavu".

Britni Spirs
foto: Profimedia

Fanovi Britni Spirs nikad oštrije nisu reagovali nego posle odgledanog dokumentarca o zloglasnom starateljstvu, pod kojim pop princeza živi više od decenije. Njen otac Džejmi od trenutka prikazivanja pod još većom je lupom javnosti nego što je bio ranije i na njega sada gledaju kao na zlikovca kog ćerka mora da obaveštava o svakom svom pokretu, dok on ima kontrolu i nad njenim finansijama.

Međutim, advokat Vivijan Torin istakla je da je sve predstavljeno kroz film potpuna laž, što zagovara i sam Džejmi, te da je on taj koji je spasao život svojoj ćerki, koja je imala mentalnih problema.

Britni Spirs
foto: Profimedia

"Razumem da svaka priča mora da ima zlikovca, ali ljudi u ovom slučaju baš greše. Džejmi je svojoj ćerki spasao život i to u pravom trenutku. Svi su joj bili naudili, a on ju je spasao, jer je ludački voli. Sve što ona poseduje, takođe... Time je bilo rukovođeno na veoma loš način. Izvukao joj je živu glavu", priča ona.

Bonus video:

01:25

BRITNI, MOLIMO SE ZA TEBE: Pop zvezda ispod ČUDNOG snimka označila Džastina! Fanovi zabrinuti, sad je stvarno preterala! (VIDEO)

Kurir.rs/ABCNews

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track