SOFIJA IZAZIVA I U 5. DECENIJI, A TEK KAKVA JE BOMBA BILA PRE 30 GODINA: Latino zvezda fotkom u bikiniju dovela muškarce DO LUDILA
Foto: Profimedia

izgleda odlično

SOFIJA IZAZIVA I U 5. DECENIJI, A TEK KAKVA JE BOMBA BILA PRE 30 GODINA: Latino zvezda fotkom u bikiniju dovela muškarce DO LUDILA

Pop kultura -

Holivudska glumica Sofija Vergara (48) se visoko kotira na listi najlepših i najzgodnijih žena sveta, a ovaj laskavi epitet redovno opravdava i na svojim društvenim mrežama.

Sofiju prati glas i da je jedna od dama koja najbolje stari - godinama se praktično ne menja, a to dokazuju i njene stare fotografije kojima se neretko pohvali na Instagramu. Tako je nedavno sa pratiocima, kojih ima preko 21 milion, podelila fotku iz devedesetih na kojoj pozira na plaži u Majamiju u crnom bikiniju u izazovnoj pozi koja je istakla njene atribute.

Latino zavodnica dobila je brojne lajkove i reči hvale, a mnogi su saglasni u oceni da i danas izgleda identično, iako je prošlo gotovo 30 godina!

"Najlepša si žena. I dalje tako izgledaš, možda čak i bolje", "Kakva kraljica", "Ti ne stariš", "Kada bi svi starili kao ti", "Uopšte se nisi promenila", samo su neki od komentara na mrežama. Slavnoj četrdesetogodišnjakinji ovakvi komplimenti očigledno prijaju, s obzirom da često objavljuje provokativne fotke iz prošlosti, a većini im je zajedničko to da glumica uvek izgleda gotovo isto, bez obzira iz kog perioda datiraju.

Podsetimo, Vergara je karijeru počela kao model sa 17 godina primetio ju je jedan fotograf na plaži, pa je ubrzo nakon toga usledila reklama za čuveno gazirano piće... Ostalo je istorija - tokom devedesetih proslavila se u različitim televizijskim projektima, premda uglavnom na španskom, a početkom 2000. godina dospela je i do Holivuda. Ključna je bila uloga u hit seriji "Moderna porodica", čija je poslednja epizoda prikazana u aprilu prošle godine.

Ona je u braku sa glumcem Džoom Manganijelom.

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

01:00

EMINI SLAVA STVARA UŽASAN PRITISAK! JAVNO PRIZNALA SVE: Volela bih da me niko ne zna, utiče i na VEZE! Pomenula RAZVOD od Mustafe

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track