SVI NA DODELI SU PLAKALI ZBOG UDOVICE POPULARNOG GLUMCA! Čedvik Bozman posle smrti osvojio nagradu, a govor njegove žene KIDA SRCA
Foto: Printskrin Youtube

za dramski film

SVI NA DODELI SU PLAKALI ZBOG UDOVICE POPULARNOG GLUMCA! Čedvik Bozman posle smrti osvojio nagradu, a govor njegove žene KIDA SRCA

Pop kultura -

Holivudski glumac Čedvik Bozman je pre šest meseci preminuo nakon borbe sa zloćudnom bolešću, a vest o njegovom odlasku sve je šokirala.

Imao je samo 43 godine, a nekoliko poslednjih godina karijere imao je sjajne uloge i velike uspehe.

Čedvik Bozman
foto: Profimedia

Nema sumnje kako će Bozman za svoje uloge dobiti još nekoliko nagrada posthumno, a izuzetak nije bila ni sinoćnja dodela nagrada Zlatni globus. Uostalom, svaki drugačiji ishod bio bi prvorazredna senzacija. Iako je imao oštru konkurenciju u vidu glumačkih legendi Entonija Hopkinsa ('The Father') i Gerija Oldmana ('Mank) te Riza Ahmeda (Sound of Metal) i Tahara Rahima ('The Mauritanian'), Bozman je bio jedna od najsigurnijih opklada pre dodele pa je u skladu sa očekivanjima osvojio Zlatni globus za najboljeg filmskog glumca u drami za vodeću ulogu u filmu 'Ma Rainey: Majka bluesa'.

Njegova udovica Tejlor Simon Ledvard je primila nagradu, a pritom nije mogla da sakrije emocije koje su je preplavile.

- On bi sada zahvalio Bogu, svojim roditeljima i precima, svom neverovatnom timu iz filma... Rekao bi zasigurno nešto prekrasno u ovom trenutku, nešto inspirativno što bi motivisalo sve druge i dalo im snage i vere da nastave da slede svoje snove, ali ja nemam te njegove reči. Zato moramo da iskoristimo sve trenutke koje imamo sa onima koje volimo. Dušo, samo nastavi - kazala je u emotivnom govoru i zahvalila još jednom svima Bozmanovim saradnicima na ovom filmu.

(Kurir.rs/A.M./24sata.hr)

BONUS VIDEO:

00:17

URAGANKA JE NAJBOLJA RIBA U TERETANI! Ivana Nikolić se preznojila u uskim helankama i TOPU, pa pokazala ISKLESANE MIŠIĆE (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track