HOLIVUDSKA LEPOTICA U PRESKUPOJ HALJINI SELA NA POD I JELA PICU: Peni iz Štrebera nije dobila ZLATNI GLOBUS, ali se POČASTILA!
Foto: Profimedia

raskoš i pica

HOLIVUDSKA LEPOTICA U PRESKUPOJ HALJINI SELA NA POD I JELA PICU: Peni iz Štrebera nije dobila ZLATNI GLOBUS, ali se POČASTILA!

Pop kultura -

Pandemija korona virusa je poremetila mnoge svečanosti, a dodela Zlatnih globusa nije izuzetak. Ovogodišnja dodela je bila 78 po redu i skroz onlajn. Međutim, to nije sprečilo da se nominovani glumci i glumice obuku i srede kao da će biti na crvenom tepihu. Glumica Kejli Kuoko (35) nije bila izuzetak i obukla je raskošnu sivu haljinu veoma čuvenog dizajnera.

Kada se dodela Zlatnih globusa završila, ona je sela na pod u toj istoj haljini, uzela parče pice i piće i slikala se.

- Želim da se zahvalim.... Nebitno - napisala je glumica. Naime, ona nije dobila nagradu za seriju Stjuardesa (The Flight Attendant). Ova fotografija je nasmejala njene pratioce i dobila neverovatnih 741.000 lajkova, a komentari su bili urenebesni.

"Carice", "Najbolja si", "Moje omiljene stvari na jednoj slici" su samo neki od komentara.

Kejli mnogi pamte kao Peni iz komične serije Štreberi (Big Bang Theory), ali ovog puta nije uspela da osvoji Zlatni globus. Glumica Ketrin O'Hara (66) iz serije 'Schitt's Creek' osvojila je Zlatni globus u kategoriji najbolje glumice u televizijskoj seriji iz žanra komedije ili mjuzikla u kojoj je bila nominovana i Kejli.

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

00:13

LUKA RACO PROSLAVIO 30. ROĐENDAN! Glumac oduvao svećice, a u TORTU nećete prestati da gledate! Svuda EVRIĆI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja