VIL SMIT HOĆE DA BUDE PREDSEDNIK SAD: Sačekaću malo da se očisti ta kancelarija! Nastaviću da pričam ono što mislim
Foto: Profimedia

rešava već godinama

VIL SMIT HOĆE DA BUDE PREDSEDNIK SAD: Sačekaću malo da se očisti ta kancelarija! Nastaviću da pričam ono što mislim

Pop kultura -

Poznati glumac Vil Smit (52) je gostovao u jednom američkom podkastu i između ostalih stvari, govorio je i o svojim ambicijama vezanim za politiku i otkrio nešto veoma zanimljivo. Naime, on ne isključuje svoju kandidaturu za predsednika SAD-a.

Vil Smit
foto: Profimedia

- Mislim da ću za sada sačekati da se ta kancelarija malo "očisti", a onda ću, u nekom momentu, početi da razmatram veoma ozbiljno - odgovorio je sa osmehom na pitanje da li razmišlja da se preseli u Belu kuću.

Vil nije siguran hoće li ostati u umetničkim vodama ili će ipak umešati prste u politiku, ali će svakako nastaviti da priča ono što misli i da zagovara ono u šta veruje.

Vil Smit
foto: Profimedia

- Ne znam,to je zapravo da apsolutno uvek imam mišljenje. Optimista sam, Nadam se. Verujem u razumevanje među ljudima i verujem u mogućnost harmonije. Svakako ću uraditi svoj deo posla, bez obzira na to da li će to ostati umetnički ili, u nekom trenutku, poduhvat u političkoj areni - naglasio je Smit.

Inače, Vil Smit je već nekoliko decenija razmatra svoju kandidaturu za predsednika. Čak je jednom prilikom izjavio da ako je Ronald Regan mogao da bude predsednik, zašto ne bi i on. Naime, pre nego što je postao predsednik Amerike tokom osamedesetih godina prošlog veka, Regan je svoju karijeru započeo kao glumac.

(Kurir.rs/A.M./People)

BONUS VIDEO:

01:04

FRAJLE IMAJU IZNENAĐENJE ZA SVE: Žele da pomognu svojim KOLEGAMA muzičarima, pa za Božić organizovale spektakl (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track