KUBURA OTKRIO KAKO JE DOBIO ČUVENI NADIMAK! Glumac o ovome nikada nije pričao, njegova anegdota nikoga nije ostavila RAVNODUŠNIM!
Foto: Pritnscreen

hit

KUBURA OTKRIO KAKO JE DOBIO ČUVENI NADIMAK! Glumac o ovome nikada nije pričao, njegova anegdota nikoga nije ostavila RAVNODUŠNIM!

Pop kultura -

Glumac Aleksandar Srećković Kubura prvi put je otkrio kako je nastao njegov čuveni nadimak.

- Kako sam dobio nadimak Kubura? Pa napravio sam glupost, imali smo čas istorije, ja sam doneo kuburu koja je bila suvenir, nisam znao da može da opali. Kapisla je bila unutra, i puklo je nasred časa i onda je uletelo obezbeđenje, direktor, cela škola - ispričao je Kubura u emisiji "Amidži šou" i nasmejao sve u studiju.

Inače, Kubura se okupio zajedno sa Andrijom Miloševićem, Ognjenom Amidžićem, Markom Konom, Dušanom Kovačevićem i Lakom Nikolićem u čast njihovog preminulog prijatelja i saradnika Marinka Madžgalja, kojem se u martu navršava pet godina od smrti.

Aleksandar Srećković Kubura
foto: Pritnscreen

Srećković je takođe istakao da često misli da prijatelja, te se prisetio jedne situacije u kojom mu se Madžgalj privideo u publici.

- Meni se desilo pre tri sezone, da sam igrao "Hasanaginicu" i na predstavi mi se učini da ga vidim u drugom redu skorz desno. Završavamo predstavu Vanja mi kaže " Ne mogu da se smirim celu predstavu, samo mi Marinko u glavi", iste večeri nam se to desilo bez ikakve komunikacije. Ja bukvalno mislim da je došao da nas vidi. Tu je nekako sa nama, svaku predstavu - rekao je Kubura, a nakon jednog odgledanog snimka nije mogao da zadrži suze.

Marinko Madzgalj, Aleksandar Srećković Kubura
foto: ATA Images, Printscreen

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

02:58

SLUČAJNO ZAVOLEO GLUMU! Hteo je da bude BAŠTOVAN, ali je postao POPULARAN! Sada ga svi ZNAJU iz HIT domaćih serija KURIR TELEVIZIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track