NIKAD DOSTA VOJINA, NATAŠE I ŽARKA! Pripremite se, od 13. marta gledaćemo ih na SUPERSTAR TV u seriji KALKANSKI KRUGOVI!
Foto: Firefly Production

NOVA SERIJA PRODUKCIJE FIREFLY

NIKAD DOSTA VOJINA, NATAŠE I ŽARKA! Pripremite se, od 13. marta gledaćemo ih na SUPERSTAR TV u seriji KALKANSKI KRUGOVI!

Pop kultura -

Sredinom marta pred TV publiku stiže nova serija Kalganski krugovi, u produkciji "Firefly", koja kroz deset epizoda prati dinamičnu i uzbudljivu istoriju sukoba dve porodice u šumadijskom selu Dol. Dugo čuvana tajna iz prošlosti, okosnica je ove intrigantne porodične drame, koja se pre svega bavi problemima savremene porodice.

Radnja je smeštena u seoskom ambijentu netaknute prirode a problemi i situacije o kojima se priča su savremeni, generacijski određeni i na taj način se ova serija obraća najširem auditorijumu što će publika sigurno prepoznati.

Kalkanski krugovi
foto: Firefly Production

Simboličan naziv "Kalkanski krugovi" mogao bi da se tumači kao „zaštitni krugovi“ i odnosi se na krugove od kreča, koji su pravljeni oko kuća u kojima su živeli oboleli od gube.

Autorska ekipa je na čelu sa našim proslavljeni scenaristom Đorđem Milosavljevićem, dok je reditelj Milan Karadžić. Uloge su poverene Vojinu Ćetkoviću, Žarku Lauševiću, Ivani Zečević, Nataši Ninković, Nini Janković Dičič i drugima poznatim imenima našeg glumišta.

Kalkanski krugovi
foto: Firefly Production

Produkcijska kuća Firefly i Telekom Srbija koji stoje iza ovog TV projekta najavlju da je premijerno emitovanje planirano za 13. mart na kanalu Superstar TV, a 20. marta na RTS.

Kurir/ Foto: Firefly

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track