OČEKUJU DA ĆUTIMO A UČESTVOVALI SU U LAŽIMA I LINČU! Megan i princ Hari nemaju šta da IZGUBE, otkrivaju tajne KRALJEVSKE PORODICE
Foto: Printscreen

svi čekaju intervju koji su dali opri

OČEKUJU DA ĆUTIMO A UČESTVOVALI SU U LAŽIMA I LINČU! Megan i princ Hari nemaju šta da IZGUBE, otkrivaju tajne KRALJEVSKE PORODICE

Pop kultura -

Megan Markl i princ Hari dali su intervju Opri Vinfri koji će biti emitovan u nedelju, sedmog marta, a sama Opra zaključila je u tizeru kako su u intervjuu izrečene poprilično šokantne stvari.

Megan Markl
foto: Printscreen

CBS je prvo objavio isečak u kome princ Hari govori kako je "samo želeo da se istorija ne ponovi", aludirajući na odnos princeze Dajane sa kraljevskom porodicom. Međutim, sva pažnja javnosti usmerena je na to šta će Megan reći.

Megan Markl
foto: Printscreen

- Ne znam zašto su očekivali da ćemo ćutati nakon što je postalo jasno da su i sami aktivno učestvovali u atmosferi linča protiv nas i podržavali laži koje su plasirane. Želeli smo da to prestane, a u tom trenutku svakako nismo više imali šta da izgubimo jer - sve je bilo izgubljeno - rekla je Megan Markl.

Podsetimo, "Times" je nedavno preneo svedočenje jednog člana osoblja Kensigtonske palate, odnosno čoveka zaduženog za komunikaciju Džejsona Nafa, koji je radio za Harija i Megan. On tvrdi da je glumica 2018. oterala dva lična asistenta iz svog domaćinstva nakon što je bila nasilna prema njima, a takođe je podrivala samopouzdanje još jednog člana osoblja.

"Očito je da smo zabrinuti zbog optužbi iznesenih u časopisu "Times". Naš tim će se pozabaviti okolnostima koje se spominju u tekstu, a osoblje kao i članovi porodice osoblja o kome se piše će biti pozvani da u svemu učestvuju", izjavio je glasnogovornik iz Bakingemske palate, a zaključuju da "neće tolerisati nikakvo maltretiranje ili uznemiravanje zaposlenih", kao i da je kraljevska porodica oduvek pazila na ugled i dostojanstvo svojih zaposlenih".

kurir.rs/agencije

Bonus video:

00:37

TRUDNA LUNA PIJE PIVO I BEBI U STOMAKU PUŠTA ŠABANA! Marko je odveo u TOPLI DUBAI, opustili se na plaži uz NARODNJAKE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track