GLUMICA NINA JANKOVIĆ SA SUPRUGOM ODABRALA IME ZA NASLEDNICU: Staro herbejsko, nije često među decom i ima JAKO ZNAČENJE!
Foto: Nemanja Nikolić

prelepo

GLUMICA NINA JANKOVIĆ SA SUPRUGOM ODABRALA IME ZA NASLEDNICU: Staro herbejsko, nije često među decom i ima JAKO ZNAČENJE!

Pop kultura -

Glumica Nina Janković uskoro postaje mama drugi put, a sada je otkrila ime koje su ona i njen suprug odlučili da daju naslednici.

Nina će se poroditi na proleće, a ćerki će dati ime Ivanka.

Ime Ivanka je u srpski jezik došlo preko grčke i latinske verzije, u koje je pak dospelo od hebrejskog “Johanan”, koje se sastoji od “Jahveh” (što znači “Bog”) i “hanan” (u značenju “milostiv”). Značenje ovog imena je, dakle, “Bog je milostiv”.

Sceniranje, Nina Janković
foto: Kurir

Glumica Nina Janković sa nestroljenjem iščekuje rođenje ćerke, ona je nedavno istakla da se nakon prve trudnoće sa sinom Vukašinom već posle dva meseca vratila poslu, a nedavno je otkrila da joj nije bio problem ni na setu da doji bebu.

- Neko može da kaže vidi ovu budalu, a neko može da kaže da je to svaka čast. Sva sreća da sam samo dva puta ceo dan snimala, pa su mi tad dva puta doveli Vukašina, ali ostavim mleko tad. Tako da ga nisam ni često ostavljala. To sam malo i preterala. Odvojili smo se par puta na jednu, dve večeri - ispričala je glumica u emisiji “Sceniranje” na Kurir televiziji i dodala da je sin jako srećan što će dobiti seku, ali i da uveliko sređuje kutak u svom domu za ćerkicu.

Nina Janković
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Hello/M.M.

BONUS VIDEO:

02:00

BILO JE ILI BROMAZEPAMI ILI KLIPOVI: Glumac spaja RIJALITI i stvarnost! Obožavaju ga i mladi i stari (KUROR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track