BIVŠA KONOBARICA OTKRILA KAKVI SU POZNATI U STVARNOM ŽIVOTU: Kijanu Rivs je divan, a neki su me gledali kao da sam VAZDUH!
Foto: Printscreen/TikTok

progovorila

BIVŠA KONOBARICA OTKRILA KAKVI SU POZNATI U STVARNOM ŽIVOTU: Kijanu Rivs je divan, a neki su me gledali kao da sam VAZDUH!

Pop kultura -

Eni Bond je komičarka i glumica koja je na početku svoje karijere radila kao konobarica u jednom restoranu u Los Anđelesu u koji su redovno dolazile poznate ličnosti. Zahvaljujući tome, Eni je postala senzacija na TikToku.

Naime, ona u svojim snimcima ocenjuje holivudske zvezde prema pristojnosti koju su pokazale prema njoj i drugom osoblju dok ih je posluživala u restoranu.

Njena prva objava na TikToku ima preko 1.700.000 pregleda. Tu je otkrila da su Rajan Gosling i Eva Mendez bili veoma simpatični gosti, dok su je glumica Lesli Man i režiser Džud Apatau razočarali ponašanjem. Oni su joj, kaže, najmanje dragi gosti koje je posluživala.

- Fan sam oboje, i dalje jesam, ali bila sam jako razočarana kako su se odnosili prema meni i mojim kolegama. Nadam se da im je samo bio loš dan i da su inače simpatičniji! Trudim se da ih ne osudim odmah jer smo svi samo ljudi - rekla je o ovom glumačko-režiserskom paru.

@theanniebond

Reply to @shanyroo This is fun for me so i hope it’s fun for y’all too! #greenscreen #ratingthings #ratingcelebrities #fyp

♬ original sound - Annie Bond

Nahvalila je Ledi Gagu i glumicu Anu Faris.

- Znala sam da će Gaga biti neverovatna, ali ta boginja se istinski brine za svaku osobu koju sretne. Dolazila je često otprilike mesec dana i uvek je izgledala besprekorno. Bila sam u šoku da se setila imena nekih zaposlenih i detalja o njihovom životu. Volela sam je i pre nego što sam je upoznala, a sad je volim još više - rekla je Eni.

Nakon uspeha prvog videa, Eni je nastavila sa objavama svojih impresija o poznatim facama pa je tako u sledećim nastavcima otkrila da su je Dru Barimor i Kijanu Rivs oduševili, dok je reper Drejk bio "ok".

@theanniebond

I wore a Harry Potter shirt for a reason today ?‍♀️ #fyp #ratingcelebrities #harrypotter #newgirl #greenscreen

♬ original sound - Annie Bond

Veliki je fan i zvezde Igre prestola Emilije Klark, zatim Idrisa Elbe i Zoi Dešanel. Glumica Ketrin Voterson iz Čudesnih zveri je jako razočarala.

- Nije baš bila fina. Kao da je htela da nestanem tog dana - ispričala je Eni.

@theanniebond

Reply to @tamakinicole We’re honestly just getting started friends ? #greenscreen #ratingcelebrities #fyp #ratingthings

♬ original sound - Annie Bond

(Kurir.rs/A.M./Index)

BONUS VIDEO:

00:07

BRENA OBJAVILA SNIMAK SA SINOM I BUDUĆOM SNAJKOM! Pevačica pokazala kako se ZABAVLJA sa Viktorom i Sandrom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track