SA VELIKOM TUGOM SAM PRIMILA VEST O SMRTI BORISA KOMNENIĆA: Ministarka kulture i informisanja Maja Gojković oprostila se od glumca
Foto: Zorana Jevtić

preminuo u 64. godini

SA VELIKOM TUGOM SAM PRIMILA VEST O SMRTI BORISA KOMNENIĆA: Ministarka kulture i informisanja Maja Gojković oprostila se od glumca

Pop kultura -

Potpredsednica Vlade i ministarka kulture i informisanja Maja Gojković uputila je telegram saučešća porodici, kolegama i prijateljima Borisa Komnenića u kojem je navela:

„Sa velikom tugom sam primila vest o smrti doajena srpskog glumišta Borisa Komnenića. Odlazak velikog glumca ogroman je gubitak za srpsku pozorišnu i filmsku scenu, kao i kulturu u celini. Ostaće upamćen po brojnim upečatljivim ostvarenjima koja su obeležila decenije iza nas. Kao prvak drame u Narodnom pozorištu ostvario je brojne zapažene uloge na 'daskama koje život znače', ali i na filmu i televiziji. Pamtićemo ga kroz neke od najpoznatijih televizijskih serija, kao što su 'Bolji život', 'Sinđelići', 'Sivi dom', 'Žigosani u reketu'. U ime Ministarstva kulture i informisanja i svoje lično ime upućujem iskreno saučešće".

Boris Komnenic
foto: Youtube / Izbliza-Produkcija Kadar

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

01:47

PETAR BOŽOVIĆ DOBITNIK DOBRIČINOG PRSTENA: Teret je veliki, ne bih se svađao ni sa Frojdom ni sa Jungom (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track