IRFAN MENSUR BIO JE KUM SANJE ILIĆA Glumac jedva izustio reči o tragičnim događajima: DANAS JE GROZAN DAN
Foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

TUGA

IRFAN MENSUR BIO JE KUM SANJE ILIĆA Glumac jedva izustio reči o tragičnim događajima: DANAS JE GROZAN DAN

Pop kultura -

Kum Sanje Ilića, glumac Irfan Mensur, mnogo se potresao danas zbog njegove smrti, ali i zbog kolege Borisa Komnenića. Kako je sa Sanjom bio blizak i mnogo sarađivao, danas za medije nije mogao da govori, poznati glumac uspeo je samo da izusti ove reči:

Irfan Mensur
foto: Ana Paunković

– Razumite me, ne mogu danas da govorim. Danas je grozan dan, nema veze sa vama, nisam u stanju da pričam – izvinio se Mensur u izjavi povodom smrti Ilića i Komnenića.

Pred prošlogodišnji koncert koji je “Balkanika” održala, na promociji je bio i Irfan. Tada je ispričao koliko je blizak sa Sanjom.

– Sanja nije moj prijatelj, Sanja je moj kum. Čovek sa kojim ja radim 90 odsto poslova koje sam ja radio za razna pozorišta. Uvek je muziku radio meni moj dragi prijatelj Sanja Ilić. On je vrlo jednostavan privatno, na njegovom mestu bio bih komplikovaniji. On je čovek koji ume da se druži, koji je obrazovan, čovek koji ume da razgovara, koji ume da sedi za šankom i pije dobro piće. Čovek koji voli da se druži i koji voli da živi, ja volim takve ljude – rekao je Mensur prošle godine.

Sanja Ilic
foto: Zorana Jevtić

Kurir.rs/S.M./24sedam

BONUS VIDEO:

08:11

ZAVIRITE U PRAVI MALI RAJ SANJE ILIĆA: Kompozitorov pradeda Aleksa Žujović kupio zemlju na Kosmaju (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track