VRATILE SU MI SE SLIKE IZ PROŠLOSTI! HARI SE SETIO MAJKE: Bila bi ljuta i tužna kad bi videla ovo, ali je znala da će se DESITI!
Foto: Profimedia

LEDI DI MU JE BILA U MISLIMA KROZ CEO PROCES

VRATILE SU MI SE SLIKE IZ PROŠLOSTI! HARI SE SETIO MAJKE: Bila bi ljuta i tužna kad bi videla ovo, ali je znala da će se DESITI!

Pop kultura -

Princ Hari ispričao je detalje odnosa sa svojom porodicom otkako je napustio svoje dužnosti. Hari sa Megan Markl sada živi u Kaliforniji, a izneli su tajne koje su godinu dana čuvali od javnosti.

Hari je kod Opre Vinfri otkrio kada su počele da se dešavaju loše stvari u kraljevskoj porodici, pa se prisetio svoje majke princeze Dajane, koja je pre 25 godina poginula u saobraćajnoj nesreći.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

"Sve je postalo gore od ture u Australiji, kada su videli koliko je Megan dobra u svom poslu, a to vraća slike iz prošlosti", započeo je priču Hari.

"Voleo bih da svi uče iz prošlosti, Megan je toliko velikodušno primljena u porodicu, ne samo od strane porodice, već i od sveta. Nikada nisam mislio da će mi obezbeđenje biti oduzeto, jer ja sam rođen u ovoj porodici, nisam to izabrao da budem na tom mestu", istakao je Hari, a onda se nadovezala Megan:

"Ja sam slala pisma, videla sam pretnje smrću, molila sam ih da ga zaštite kada neće mene, a rekli su da je to nemoguće."

Opra je pitala Harija kako bi reagovala njegova majka da vidi sve ovo.

"Mislim da bi moja majka bila veoma ljuta i tužna, ali takođe, sve što bi želela jeste da budemo srećni. Mislim da je moja majka znala da će se ovo desiti, osetio sam to kroz ovaj procec. Drago mi je da radim ovo sada i sedim sa svojom ženom, bilo je veoma teško, ali smo imali jedno drugo", rekao je Hari koji je otkrio i u kakvim je sada odnosima sa članovima porodice.

Megan Markl, Princ Hari
foto: CBS Printscreen

"Moja baka i ja imamo veoma dobar odnos, imam veoma veliko poštovanje prema njoj, uvek ću biti tu za nju. Moraću da radim na odnosu sa svojim ocem, osećam se izdano. Prošao je kroz nešto slično, zna koliki je ovo bol. Moj prioritet je da pokušam da izlečim taj odnos, ja sam pokušavao da ih opametim kroz ovaj proces. Vilijam je moj brat, obožavam ga, toliko toga smo prošli, ali su nam se putevi razišli, sada smo dali prostora jedno drugom i ne kajem se. Ponosan sam na sebe i svoju ženu, donela je bebu na svet kada je bila u veoma lošem stanju", zaključio je princ Hari.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

Kurir.

Bonus video:

00:56

O MUŽU VERICE RAKOČEVIĆ OVO NIKO NIJE ZNAO! Prijatelj bračnog para OTKRIO kakav je zaista Veljko Kuzmančević (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track