Najnovije vesti

20 NAJVAŽNIJIH STVARI KOJE SU MEGAN I HARI OTKRILI O KRALJEVSKOJ PORODICI: Princ tvrdi da od kraljice nije krio da se SELE
Foto: Profimedia

niko nije ostao ravnodušan

20 NAJVAŽNIJIH STVARI KOJE SU MEGAN I HARI OTKRILI O KRALJEVSKOJ PORODICI: Princ tvrdi da od kraljice nije krio da se SELE

Pop kultura

Trenutno svi pričaju o Oprinom intervjuu sa Megan Markl i njenim mužem. Javnost je dugo čekala na odgovore i sada se može reći da su dobili dosta novih informacija. Neki su ljuti zbog razgovora, drugi hvale hrabrost para. bilo kako bilo, ovo je 20 najvažnijih stvari iz tog intervjua.

Megan Markl, princ Hari
foto: Profimedia

1. Megan tvrdi da nikad nije guglala svog muža na Internetu niti istraživala bilo šta o njemu

- Nikad na internetu nisam čitala o njemu, nisam mislila da je potrebno jer sam osećala da mi je rekao sve što treba da znam.

2. Pre upoznavanja sa kraljicom Hari je pitao da zna li se ponaša na pravilan način

Pre upoznavanja sa kraljicom vežbali su manire. Megan je rekla da je prvi susret sa kraljicom bio lagan i prijatan. - Hvala bogu na tome. Nisam znala puno o porodici, a nisam mnogo ni istraživala jer bih se baš brinula.

3. Venčali su se na privatnoj ceremoniji tri dana pre kraljevskog venčanja, zavetovali su se u svojoj kući i osim njih, bio je prisutan i sveštenik

- To je bio spektakl za ceo svet, a mi smo hteli da imamo nešto svoje - ispričala je Megan. 4. Megan tvrdi da nikad nije rasplakala Kejt već je bilo obrnuto

- Bilo je suprotno. To je bila teška nedelja, a ona se uznemirila zbog haljina - izjavila je glumica. Kate se na kraju iizvinila, a Megan je prihvatila izvinjenje.

5. Megan kaže da su postojali dvostruki standardi kad se izveštavalo o njoj i o Kejt

- Izgleda da su hteli narativ o heroju i zločincu.

Kejt Midlton, Megan Markl
foto: Profimedia

6. Megan tvrdi da se prvo ponašala onako kako je kraljevska porodica tražila od nje misleći da će je zaštititi, ali se to nije dogodilo

- Ne samo da me nisu zaštitili, već su hteli da lažu da bi zaštitili druge članove porodice, a nisu bili spremni da kažu istinu koja bi zaštitila mene i mog muža -

7. Megan kaže da je molila za pomoć

- Duže vreme sam ih molila za pomoć - kaže ona, ali oni su odbili da demantuju natpise o njoj iako bi, tvrdi, to napravili za druge.

8. Arči nije dobio titulu princa ni zaštitu koju bi mu to osiguralo

- To nije bila naša odluka - rekla je Megan i dodala kako su promenili protokol kako Arči ne bi mogao da postane princ.

9. Raspravljalo se o tome "koliko će tamna" biti Arčijeva koža Megan nije htela da otkrije koji su članovi kraljevske porodice potegnuli tu priču.

- To je razgovor o kom nikad neću govoriti - dodao je Hari.

10. Megan je razmišljala o samoubistvu

- Nisam videla izlaz. Noću bih sedela i razmišljala kako ne razumem šta se događa. Htela sam da potražim pomoć, ali su mi rekli da ne smem - ispričala je.

Megan Markl
foto: Profimedia

11. Otkrili su pol bebe i da ne planiraju više dece

Hari je otkrio da će dobiti devojčicu i da ne planiraju još dece.

12. Hari je rekao da su otišli iz porodice jer "nisu imali podršku ni razumevanje"

13. Hari je rekao da je shvatio da se "istorija ponavlja"

Situacija sa Megan ga je podsetila na to kako je prošla njegova majka Dajana. - Moja najveća briga bilo je to što sam vidio da se istorija ponavlja. Ali ovo je daleko opasnije, jer dodajte rasu i dodajte društvene mreže.. - rekao je.

14. Princ tvrdi da nije od kraljice krio odluku o odlasku

- Nikad to nisam skrivao od svoje bake, previše je poštujem - rekao je i dodao da je više puta o tome razgovarao sa kraljicom pre službene objave.

15. Kraljevska porodica se navodno boji medija i tabloida

Hari je govorio o "nevidljivom ugovoru" između medija i kraljevske porodice prema kom tabloidi imaju totalni pristup kraljevskoj porodici, a u zamenu pišu pozitivno o njima. - Boje se da će se tabloidi okrenuti protiv njih - izjavio je.

Megan Markl
foto: Profimedia

16. Hari kaže da ne bi mogao da napusti porodicu da nije bilo Megan

- I ja sam bio zarobljen, ali nisam video izlaz. Bio sam zarobljen, ali to nisam znao. Zarobljen u sistemu, kao ostatak moje porodice. I moj otac i brat su zarobljeni. Oni ne mogu da odu i saosećam sa njima - rekao je princ.

17. Navodno im je kraljevska porodica ukinula finansijska sredstva početkom 2020. godine

U početku su se oslanjali na ono što je Hari nasledio od princeze Dajane. - Bez toga nikad ne bismo mogli da uradimo ovo. Znala je šta će se dogoditi i osećao sam da je prisutna tokom celog ovog procesa - izjavio je.

18. Hari je progovorio o porodičnim odnosima

Rekao je da je sa kraljicom u dobrim odnosima, ali da su on i Vilijam "udaljeni". Čarls mu se, navodno, u jednom trenutku prestao da se javlja na pozive.

19. Nisu planirali medijsko eksponiranje

- Iz moje perspektive, sve što mi je trebalo bila je finansijska sigurnost, tako da mogu da zaštitim porodicu - rekao je Hari.

20. Megan tvrdi da je zažalila zbog samo jedne stvari

- Verovala sam im da će me zaštiti.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

SNIMANJE INTIMNIH TRENUTAKA BEZ SAGLASNOSTI PARTNERA: Zloupotreba kućnih snimaka sve češći oblik NASILJA (KURIR TELEVIZIJA)
01:48

SNIMANJE INTIMNIH TRENUTAKA BEZ SAGLASNOSTI PARTNERA: Zloupotreba kućnih snimaka sve češći oblik NASILJA (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja