Najnovije vesti

GLUMICA GABRIJELA JUNION OTVORENO O TEŠKOM ŽIVOTU I SILOVANJU: Mnogo puta sam bila na dnu, htela sam da oduzmem sebi život!
Foto: Printscreen/TikTok

teško gradila karijeru

GLUMICA GABRIJELA JUNION OTVORENO O TEŠKOM ŽIVOTU I SILOVANJU: Mnogo puta sam bila na dnu, htela sam da oduzmem sebi život!

Pop kultura

Glumica Gabrijela Junion je poznata kao osoba koja nije stidljiva i koja voli da priča, a pogotovo kada se tema tiče velikog broja ljudi. Ona je razgovarala sa Gvinet Paltrou u okviru virtuelnog samita vezanog za zdravlje. 

Osvrnula na niz teških životnih trenutaka zbog kojih su je svojevremeno mučile i crne misli. Godinama se borila da joj bude bolje i trudila se kako je znala i umela da prevaziđe probleme, ali priznaje da to nije bio nimalo lako. 

– Često sam doticala dno kao odrasla osoba. Već sa 19 sam bila držana na nišanu i silovana na poslu. Imala sam utisak da na svakih nekoliko godina nastane takva katastrofa, da se neću podići sa zemlje. Teško sam gradila karijeru, razvela sam se, imala pobleme u vezama… Uvek bi mi se desilo nešto zbog čega bih ja pomislila da nema teorije da se ponovo vratim na noge, oporavim se. Da neću biti ista kao pre – pričala je ona sa Gvinet, koja je sedela u Los Anđelesu „s druge strane ekrana”.

Gabrijela, koja je spomenula da je bila silovana na poslu radeći, inače, u jednoj prodavnici cipela u to vreme, istakla je i kako je zbog tog nemilog događaja razvila posttraumatski stresni poremećaj. Ipak, sve loše što ju je snašlo, priznaje da ju je i te kako ojačalo.

Gabrijela Junion
foto: Printscreen/TikTok

– To su te minijaturne smrti. To kakvi ste bili umire i treba da otpatite tu osobu. Dešavalo mi se da posle pojednih poraza uspem toliko moćno da „ustanem”, da naprosto osećam ponos zbog toga.

Poslednji „izazov” iz života ove glumice (48) je perimenopauza, koja joj je izuzetno teško pala.

– Mislila sam da ću da poludim. Počela sam da zaboravljam stvari, ugojila sam se gotovo preko noći, bila sam naduta, a nisam razmišljala baš trezveno. Kad treba ovako da razgovaram s nekim javno, naprosto me „trese” anksioznost. Jer, da neću možda neku reč da zaboravim?

Crnih misli uspela je iznova da se okane, tako što se vratila na terapije. Imala je i pomoć svoje okoline i redovno je pratila svoje celokupno stanje, stavljajući akcenat na hormone.

(Kurir.rs/A.M./Eonline)

BONUS VIDEO:

PIKNIK I MASAŽA STOPALA: Stanija Dobrojević pokazala kako provodi DAN ŽENA, dečko se BAŠ potrudio da joj ulepša PRAZNIK!
00:21

PIKNIK I MASAŽA STOPALA: Stanija Dobrojević pokazala kako provodi DAN ŽENA, dečko se BAŠ potrudio da joj ulepša PRAZNIK!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...