BIJONSE PODRŽALA MEGAN MARKL: Pevačica se oglasila i uputila snažnu poruku prinčevoj supruzi: Sve si nas osnažila i INSPIRISALA
Foto: Profimedia, Shutterstock

holivud na nogama

BIJONSE PODRŽALA MEGAN MARKL: Pevačica se oglasila i uputila snažnu poruku prinčevoj supruzi: Sve si nas osnažila i INSPIRISALA

Pop kultura -

Nakon što je objavljen intervju Opre Vinfri s princom Harijem i njegovom suprugom Megan Markl, oglasila se pevačica Bijonse, koja je pružila podršku supruzi princa.

Bijonse
foto: Profimedia

Pevačica je na svojoj veb stranici uputila reči podrške za Megan, uz njihove zajedničke fotografije, koje su nastale na premijeri animiranog filma “Kralj lavova” 2019. godine, u Londonu.

– Hvala ti Megan na tvojoj hrabrosti i vođstvu. Sve si nas osnažila i inspirisala.

Bijonse
foto: Beyonce.com

Podsetimo, Megan je optužila kraljevsku porodicu da lažu, da njoj i njenom suprugu i detetu nisu pružili zaštitu, a optužila ih je i za rasizam:

"Neću da živim u strahu, mnogo toga je rečeno, ali ne znam kako su očekivali da ćemo posle svog ovog vremena ćutati, kada nastavljaju da šire laži u vezi nas. Ako ćemo zbog toga nešto izgubiti nije važno - mnogo je toga što smo već izgubili. Izgubila sam oca, dete, i svoj identitet. Želim da svi znaju da postoji druga strana, da je život vredan", dodala je Marklova.

Megan Markl
foto: Profimedia

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

02:51

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track