PET GODINA OD SMRTI DRAGANA NIKOLIĆA! Verica Dravić čuva sećanje na voljenog teču, Seka Sablić donela RUŽU na njegov grob (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Youtube

godišnjica

PET GODINA OD SMRTI DRAGANA NIKOLIĆA! Verica Dravić čuva sećanje na voljenog teču, Seka Sablić donela RUŽU na njegov grob (FOTO)

Pop kultura -

Jedan od najvećih i najvoljenijih glumaca bivše Jugoslavije Dragan Nikolić preminuo je na današnji dan pre tačno pet godina, u 72. godini, nakon duge borbe sa opakom bolešću, a danas mu je na Novom groblju u Beogradu održan i petogodišnji pomen.

pomen, Dragan Nikolic
foto: Kurir

U Aleji zaslužnih građana okupili su se prijatelji i kolege. Među prvima su stigli njegovi drugi sa kojima je često provodio vreme po beogradskim kafanama, ali i kolega Goran Sultanović.

pomen, Dragan Nikolic
foto: Kurir

Od porodice prisutna je Gagina bratanica Verica Dravić koja čuva sećanje i uspomenu na voljenog teču. Ona je zbog pomena doputovala u Beograd.

1 / 4 Foto: Kurir

Potom je stigla i Gagina venčana kuma Seka Sablić donela je ružu na njegov grob.

1 / 2 Foto: Kurir

Velikan srpskog glumišta filmsku karijeru otpočeo je davne 1964. manjom ulogom u filmu "Pravo stanje stvari". Od tada pa sve do smrti Gaga Nikolić udahnuo je život kultnim herojima, među kojima su Džimi Barka, legendarni Flojd, simpatični Prle, šarmer Popaj, divlji Vlah-Alija i gradski vitez Urke.

Ana Vučković, Dragan Nikolić, Nacionalna klasa
foto: Printscreen

Kurir.rs/Lj.R.

BONUS VIDEO:

01:33

Nebojša Milovanović o snimanju serija Tajna vinove loze

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track