SKANDAL NA DODELI FRANCUSKE NAGRADE CEZAR! Glumica se SKINULA GOLA i protestvovala: Pokazala poruke napisane na telu! (FOTO 18+)
Foto: Profimedia

haos

SKANDAL NA DODELI FRANCUSKE NAGRADE CEZAR! Glumica se SKINULA GOLA i protestvovala: Pokazala poruke napisane na telu! (FOTO 18+)

Pop kultura -

Ceremonija proglašenja dobitnika nagrade "Cezar", francuskog ekvivalenta Oskara, pretvorila se u poklič za kulturu u vreme pandemije koronavirusa, a jedna glumica se skinula na podijumu da bi skrenula pažnju na dugu zatvorenost bioskopa i pozorišta.

Glumica Korin Masiero je trebalo da preda nagradu za najbolji kostim, a sama je bila u kostimu magarca s tamponima kao mindjušama. Masiero (57) potom je skinula taj kostim a zatim i haljinu naizgled natopljenu lažnom krvlju i pokazala poruke napisane na telu.

Korin Masiero
foto: Profimedia

S prednje strane je pisalo "Nema kulture, nema ni budućnosti" a na ledjima je bila poruka "Vrati nam kulturu, Žan", upućena premijeru Žanu Kasteksu. ; Prisutna publika je aplaudirala, ali su se na društvenim mrežama pojavile kritike zbog pribegavanja vulgarnosti. I prošlogodišnja dodela Cezara je bila kontroverzna, zbog protesta i drugih ženskih organizacija jer je Roman Polanski dobio nagradu za najboljeg reditelja za film "Oficir i špijun". Polanskog, koji je već na poternici SAD zbog silovanja maloletnice 1977. godine, druga žena je 2019. optužila da ju je silovao 1975. Poznati reditelj je odbacio te navode.

Korin Masiero
foto: Profimedia

Kurir.rs/Beta/M.M.

BONUS VIDEO:

00:05

OSVANUO PRVI SNIMAK VUKA MOBA SA ĆERKOM U NARUČJU! Reper stavio Teonu na grudi, prizor je raznežio MNOGE: Uživa u ulozi OCA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja