TEJLOR SVIFT IZDOMINIRALA NA DODELI GREMIJA! Njena haljina je OPČINILA svet! Sva u CVEĆU I BOHO STILU (FOTO)
Foto: Profimedia

obeležila gremi

TEJLOR SVIFT IZDOMINIRALA NA DODELI GREMIJA! Njena haljina je OPČINILA svet! Sva u CVEĆU I BOHO STILU (FOTO)

Pop kultura -

Tejlor Svift je imala veoma uspešnu poslovnu godinu: objavila je dva nova albuma, Folklore i Evermore, zatim ponovo snimila neke stare hitove, kao i dokumentarne filmove.

Tejlor Svift
foto: Profimedia

Zato je bilo jasno da će Tejlor Svift obeležiti ovogodišnju dodelu muzičkih nagrada Gremi, a to je pored toga što je za Folklore osvojila nagradu za album godine i postala prva ženska umetnica koja je tri puta osvojila album godine uspela i na crvenom tepihu!

Sviftova se pojavila u mini-haljini veoma poznatog modnog dizajnera, i to u modelu dugačkih rukava s rolkom, koja je poluprovidna i ukrašena mnoštvom izvezenih cvetova različite veličine, boja i oblika. U pitanju je haljina inspirisana stilom sedamdesetih godina prošlog veka, čiji se rukavi završavaju u obliku zvona.

Ovaj izgled upotpunila je svetloroze sandalama s trakom za vezivanje oko članaka od aksesoara tu su sićušne viseće minđuše i prstenje poznate dizajnerke nakita.

Tejlor je izgledala vrlo ljupko u ovom romantičnom izdanju, koje je začinila punđom sa pletenicom i puštenim šiškama, kao i jednostavnom šminkom kojom dominiraju roze tonovi.

Tejlor Svift
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M)

BONUS VIDEO:

00:30

DŽENAN LONČAREVIĆ U PULSU SRBIJE: Muzika je UŽIVANJE, sada vreme da ljudima POKLANJAMO PESME (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track