PANDEMIJA IM NIŠTA NE MOŽE! Poznati kupuju luksuzne vile, a cifre su VRTOGLAVE: Muzičar dao čak 22,7 MILIONA $ za kuću!
Foto: Profimedia

agenti trljaju ruke

PANDEMIJA IM NIŠTA NE MOŽE! Poznati kupuju luksuzne vile, a cifre su VRTOGLAVE: Muzičar dao čak 22,7 MILIONA $ za kuću!

Pop kultura -

Poznati i bogati zaista znaju da uživaju, a kada je stanovanje u pitanju tu ne žale novac. Kupuju vile, penthause, velika imanja na najegzotičnijim mestima. Ovog puta su u pitanju poznati koji su svoje nekretnine pazarili u poslednjih mesec dana.

Glumac Metju Mekonahi je kupio kuću za odmor na Havajima. Cena? Prava sitnica "samo" - 7.850.000 dolara. Rezidencija je jedinstvena jer je izgrađena po meri. Pogled na okean je neverovatan, a okruženje je mirno, tiho i veoma privatno. Kuća ima 650 metara kvadratnih, u italijanskom mermeru, ručno klesanom krečnjaku i podseća na odmaralište sa 5 zvezdica. Ima 6 spavaćih soba, 6 kupatila, kancelariju, medijsku sobu, stakleni vinski podrum, 2 garaže za automobile i 2 nadstrešnice za golf, a takođe sadrži i 2 glavna apartmana, 2 bazena, 2 spoljna ognjišta čak i teren za boćanje.

Metju Mekonahi, kuca, Havaji
foto: Profimedia

Sindi Kraford i njen suprug Rendi Gerber kupili su luksuzni stan u ekskluzivnom delu Majami Biča za 3.000.000 dolara. Nije poznato koji su tačno penthaus kupili, ali u ovom luksuznom kompleksu stanovi imaju od 2 do 5 spavaćih soba, a pogodnosti uključuju boravak na krovu koji ima bazen sa privatnim kabinama, studio za jogu i meditacije, privatne bioskopske sale, vratar, bibliote, bašta, dečija soba itd. Takođe, lift se nalazi u predsoblju penthausa. Iako nije potvrđeno, pretpostavlja se da su kupili penthaus sa 2 spavaće sobe i 2 kupatila u donjem delu.

Sindi Kraford, penthaus, Majami
foto: Profimedia

Muzičar Adam Levin je kupio istorijsko imanje Montesito za 22.700.000 dolara. Izgrađeno 1923. godine, imanje se prostire na 5,2 hektara, a projektovao ga je poznati arhitekta Džordž Vašington Smit za jednog od osnivača Montesita.

Adam Levin, Montesito
foto: Profimedia

Tržišna cena je bila 29.500.000 dolara, tako da je Adam uspeo da pregovara o vrlo popustu. Imanje se sastoji od glavne rezidencije u španskom stilu, dvokrevetne gostinjske kuće, jednokrevetne baštenske vikendice i trosobnog stana iznad zasebne garaže za pet automobila. Ukupno ima 9 spavaćih soba i 11 kupatila. Od ostalih zanimljivosti, poseduje i pozorište, vinski podrum, teniski paviljon, terasu uz bazen, zelenilo i naizgled nepregledna prostranstva uređenih travnjaka kao i pogled.

Adam Levin, Montesito
foto: Profimedia

I na kraju, Džastin Biber i njegova žena Hejli su kupili kuću na Beverli Hilsu za 8.500.000 dolara. Agenti za nekretnine svakako zadovoljno trljaju ruke jer im je ovaj mesec bio baš unosan.

Dzastin Biber, Beverli Hils, vila
foto: Profimed

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

00:16

STANIJA SA DEČKOM U TERETANI! Dobrojevićeva pokazala ZADNJICU i go stomak, a Marko ju je sve vreme SNIMAO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track