KANJE VEST PRVI PUT POSLE PRIČA O RAZVODU! Repera niko nije mogao da prepozna, MASKIRAN došao na izložbu!
Foto: Printscreen/ Twitter

Neprepoznatljiv

KANJE VEST PRVI PUT POSLE PRIČA O RAZVODU! Repera niko nije mogao da prepozna, MASKIRAN došao na izložbu!

Pop kultura -

Američki reper Kanje Vest izbegava da se pojavljuje u javnosti otkad je u medije procurila informacija da se razvodi od supruge Kim Kardašijan. On je veći deo godine proveo na svom ranču u Vajomingu, odakle je s vremena na vreme dolazio u Los Anđeles, gde imaju i zajedničku kuću, kako bi proveo određeno vreme sa svojom decom.

Kanje Vest
foto: EPA/MICHAEL REYNOLDS

Ipak, on je posetu Los Anđelesu iskoristio da sa svojim prijateljem Asap Berijem dođe i poseti jednu izložbu. Kanjea niko nije mogao ni da prepozna, jer je svoje lice sakrio kapom, koja mu je u potpunosti sakrivala lice. Za ovo druženje se verovatno ne bi ni saznalo u medijima, da fotografija nije završila na Tviteru, na opšte oduševljenje reperovih mnogobrojnih fanova.

- Želim i ja ovakvu masku! Kanje izgleda poprilično dobro! Gde je Kim, želimo i nju da vidimo! - samo su neki od komentara na ovoj društvenoj mreži.

Kim Kardašijan i Kanje Vest
foto: Profimedia

Podsetimo, nedavno se pojavila i informacija da Kanje ne želi nikakav kontakt sa uskoro bivšom suprugom Kim, pa da je čak promenio i svoj broj telefona, tako da ona sa njim može da komunicira isključivo preko obezbeđenja. Ovu vest niko nije ni potvrdio ni demantovao.

Za Kim i njenu porodicu Kardašijan, ova nedelja će biti izuzetno važna i emotivna, jer od 18. marta počinje emitovanje poslednje sezone njihovog porodičnog rijalitija "U korak sa Kardašijanima", gde će se, kako neki izvori navode, i Kim oglasiti po ovom pitanju.

Kim Kardašijan, Kanje Vest
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:13

SVAKO IMA SVOJU JELKU U PORODICI KARDAŠIJAN: Kim pokazala dosad NEVIĐENE delove LUKS ZDANJA, ali se njeni UKRASI nikom ne sviđaju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track