SLOBODA MIĆALOVIĆ OBJAVILA VIDEO KAKO ĐUSKA, A MONIKA BELUČI JOJ ODMAH KOMENTARISALA! Glumica zapevala Bajaginu pesmu i oduševila
Foto: Dragan Kadić

uživa

SLOBODA MIĆALOVIĆ OBJAVILA VIDEO KAKO ĐUSKA, A MONIKA BELUČI JOJ ODMAH KOMENTARISALA! Glumica zapevala Bajaginu pesmu i oduševila

Pop kultura -

Glumica Sloboda Mićalović se vozila kolima i rešila je da obraduje svoje pratioce na mrežama, pa objavila kratak video.

Ona je sedela u kolima i slušala čuvenu pesmu Bajage i instruktora, "Tišina", a zatim "zaplesala" u ritmu na stihove "Hajde Bože budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu, noć je kratko trajala, a nama je trebala najduža na svetu".

Pozitivni komentari su se nizali, a pažnju fanova je privukao komentar čuvene Monike Beluči, koja je stavila 3 emotikona srca.

Da podsetimo, Sloboda Mićalović je pre nekoliko godina upoznala slavnu glumicu neverovatne lepote Moniku Beluči. Ona je pre nekoliko godina na filmskom festivalu u Veneciji prošetala zajedno sa Emirom Kusturicom i Monikom, s obzirom da su radili zajedno na filmu "Na mlečnom putu". Od tada, Monika je oduševljena Slobodom, te je poznato da su postale i dobre prijateljice, što se može videti i na društvenim mrežama.

Monika Beluci, Sloboda Micalovic
foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

01:40

Zorana Pavić dobija pretnje smrću na mrežama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track