IMALA SAM TREMU PRED SCENE S LAUŠEVIĆEM! Nataša Ninković o seriji Kalkanski krugovi: Bila sam čak malo histerična
Foto: Firefly Production

iskrena

IMALA SAM TREMU PRED SCENE S LAUŠEVIĆEM! Nataša Ninković o seriji Kalkanski krugovi: Bila sam čak malo histerična

Pop kultura -

Proteklog vikenda na Superstar TV, a ovog na RTS počinje emitovanje serije "Kalkanski krugovi", nastale iz pera Đorđa Milosavljevića i u režiji Milana Karadžića. Jedna od glavnih uloga pripala je Nataši Ninković, koja veruje da će ova priča zaintrigirati mnoge gledaoce.

- Porodična drama prati dve porodice i njihove sukobe još deceniju unazad. Krije u sebi dosta tajni, dosta ljubavnih priča, sa elementima trilera. Jako je dobro snimljeno i dobro izrežirano - rekla je, gostujući u "Beogradskoj hronici", Nataša Ninković.

Kalkanski krugovi
foto: Firefly Production

Ona je dodala da nije pogledala montirane epizode, ali, kako kaže, ciljna grupa je velika, a sudeći po nekim reakcijama, očekuje da će "biti jako dobro". Serija je snimana u okolini Aranđelovca, na Bukulji, u selu Jaloviku.

- To su vrlo lepi predeli. Šumadija je naša Toskana, sa divnim ljudima, koji su bili naši domaćini - rekla je glumica.

Nataša Ninković tumači lik Vere, samohrane majke.

- To je usamljena žena koja je prerano odustala od sebe, svojih snova i ambicija i koja nije iskoristila svoje potencijale, ali u njen život ulazi stara ljubav - otkrila je glumica.

Kalkanski krugovi
foto: Firefly Production

Nataša iskreno kaže da je ovo prvi put da radi sa Žarkom Lauševićem. - To mi je bila želja i imala sam istinsku tremu pred kadar. Uživala sam dok smo radili, bila sam puna predloga, bila sam čak malo histerična, jer, to mi je zaista bila čast - izjavila je glumica.

U seriji "Kalkanski krugovi", nastale u produkciji "Fajerflaja" uz saradnju s "Telekomom Srbije", pored ostalih, igraju još i Natašin kum Vojin Ćetković, Ivana Zečević, Vesna Čipčić i Nina Janković.

Kalkanski krugovi
foto: Firefly Production

Novi projekat s Vesnom Čipčić

Nataši u seriji "Kalkanski krugovi" majku ponovo igra Vesna Čipčić kao i u filmu "Ajvar" rediteljke Ane Marije Rosi. - Ne mogu da uporedim te dve uloge, kao ni dva projekta - rekla je glumica.

Kurir/ RTS

Bonus video:

00:21

KAD GLUMCE PADNU U SEVDAH! Nataša Ninković, Mićalovićeva i Vuk Kostić opustili se uz vino, a Sloboda je čak uradila ovo! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track