SARADNIK MEGAN MARKL JE BRANI POSLE INTERVJUA KOD OPRE: Pet godina radili smo zajedno i nije se promenila! Na mrežama ga UNIŠTILI
Foto: Printskrin/Instagram

NE STIŠAVAJU SE STRASTI

SARADNIK MEGAN MARKL JE BRANI POSLE INTERVJUA KOD OPRE: Pet godina radili smo zajedno i nije se promenila! Na mrežama ga UNIŠTILI

Pop kultura -

Iako je prošlo više od 10 dana otkako je objavljen intervju Megan Markl i princ Hari dali Opri Vinfri, situacija oko njih se ne stišava. Sada se oglasio i Derek Ursacki, asistent redatelja serije "Suits", koja je i proslavila Megan.

Megan Markl
foto: Profimedia

On je na svom Instagramu, objavio niz fotografija sa seta serije, u kojoj je Megan igrala jednu od glavnih uloga.

- Obično ne govorim puno ili objavljujem o ljudima s kojima sam radio, ali osetio sam se prisiljen da to učinim sada, da bih podržao Megan Markl. Proveo sam pet godina radeći s Megan na seriji "Suits" kao asistent reditelja, baveći se uglavnom glumačkom postavom. Uvek je bilo uživanje raditi s njom i uvek je bila draga, opuštena osoba, skromna, čak i nakon uspeha serije i kada je njena popularnost narasla, tako puna života, davala je sve od sebe, bila puna podrške i duhovita. Intervju mi je slomio srce jer je govorila o jako lošim stvarima zbog kojih nije htela više živeti - napisao je Derek.

Poručio je kako su britanski mediji bili nemilosrdni prema njoj te da su je napadali s jakom negativnim pričama u kojima je ona bila glavni akter. Žao mu je što niko nije znao kroz što je sve ona prolazila.

- Niko ne bi smeo osuđivati ili davati negativne komentare o bilo kome i niko ne bi trebao živeti pod stalnim napadima i strahom za svoju sigurnost. U svom srcu, znam da se Meg nije promenila i još je slatka osoba s kojom sam radio tih pet godina. Želim joj sve najbolje i zahvaljujem joj za mnoge odlične, srećne uspomene koje imam i blagosloven sam njima - poručio je Derek.

Opra Vinfri
foto: Printscreen

Iako je bilo onih fanova, koji su mu zahvalili što je otkrio svoju stranu priče i što je kao kolega stao u odbranu Megan, uglavnom su ga napadali, jer smatraju, da im je i on poku{ao da podvali "pogrešnu sliku" o njoj.

- Ne maži nam oči. Sama je otkrila kakva je u intervju. A i Hari se pokazao - bili su neki od komentara.

Kurir.rs/A.P.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track