NATAŠA NINKOVIĆ BILA VAN SEBE ZBOG SARADNJE SA LAUŠEVIĆEM: Čak sam bila histerična jer mi je bila ČAST da radim sa njim!
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

bila je puna predloga

NATAŠA NINKOVIĆ BILA VAN SEBE ZBOG SARADNJE SA LAUŠEVIĆEM: Čak sam bila histerična jer mi je bila ČAST da radim sa njim!

Pop kultura -

Na javnom servisu počinje emitovanje serije "Kalkanski krugovi", a između ostalih u njoj glumi Nataša Ninković.

Nataša je objasnila da je ovo prvi put da igra zajedno sa kolegom Žarkom Lauševićem i da je čak imala tremu kada je delila scenu sa njim.

- To mi je bila želja. Imala sam istinsku tremu pred kadar. Uživala sam kad smo radili. Bila sam puna predloga. Bila sam čak malo histerična, jer to mi je zaista bila čast - izjavila je Nataša o saradnji sa Lauševićem.

U seriji ona igra lik Vere koja je samohrana majka i imala je komentar na tumačenje.

- Vera je usamljena žena, koja je prerano odustala od sebe, od svojih snova i ambicija i koja nije iskoristila svoje potencijale, ali u njen život ulazi stara ljubav.

- Serija "Kalkanski krugovi" je porodična drama koja prati sve porodice, njihove sukobe još deceniju unazad. Krije u sebi dosta tajni, dosta ljubavnih priča, sa elementima trilera. Jako je dobro snimljena i izrežirana - rekla je glumica Nataša Ninković u emisiji "Beogradska hronika".

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

00:07

STANIJA SNIMILA DEČKA U TUŠ KABINI! Dobrojevićeva slavi rođendan, a Marko joj SKROZ NAG peva pesmicu! (VODEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track