TAJNE NOVE HIT SERIJE Kalkanski krugovi trebalo je da se zovu Zabran, jedan glumac na snimanje doveo suprugu
Foto: Promo

razotkrivanje

TAJNE NOVE HIT SERIJE Kalkanski krugovi trebalo je da se zovu Zabran, jedan glumac na snimanje doveo suprugu

Pop kultura -

Gledaoci Superstar TV kanala i RTS mogu da uživaju svakog vikenda u novoj seriji "Kalkanski krugovi", nastaloj u produkciji "Fajerflaja" i Telekoma Srbija, koja u deset epizoda prati dinamičnu i uzbudljivu istoriju sukoba dve porodice u šumadijskom selu Dol. Dugo čuvana tajna iz prošlosti okosnica je ove intrigantne porodične drame, koja se, pre svega, bavi problemima savremene porodice.

Kalkanski krugovi
foto: Promo

Radnja je smeštena u seoski ambijent netaknute prirode, a problemi i situacije o kojima se priča su savremeni, generacijski određeni i na taj način se ova serija obraća najširem auditorijumu, što će publika sigurno prepoznati. Simboličan naziv "Kalkanski krugovi" mogao bi da se tumači kao "zaštitni krugovi" i odnosi se na krugove od kreča koji su pravljeni oko kuća u kojima su živeli oboleli od gube.

Kalkanski krugovi
foto: Promo

Radni naslov serije "Kalkanski krugovi" je bio "Zabran". Zabran je šuma oko koje se priča vrti, koja na neki način ima i glavnu ulogu u seriji. U tom zabranu dešava se jedna čudesna priča i sve to deluje veoma čudno, nalik hororu. Autorsku ekipu predvodi naš proslavljeni scenarista Đorđe Milosavljević, dok je reditelj Milan Karadžić. Uloge su poverene Vojinu Ćetkoviću, Žarku Lauševiću, Ivani Zečević, Nataši Ninković, Nini Janković Dičić, Vesni Čipčić i drugim poznatim imenima našeg glumišta. A pre novih epizoda, za vas smo pripremili male tajne koje se kriju iza kamere.

Nina Janković
foto: Nemanja Nikolić

Nina Janković Dičić

Trudnica bez pomoći dublera

Najveću žrtvu podnela je glumica Nina Janković Dičić, koja je svoje scene snimala u drugom stanju. Neke su toliko zahtevne da će publici zastati dah, ali ona nije koristila pomoć dublera.

Mima Karadžić

Svađa s rođenim bratom na setu

Milutin Mima Karadžić u seriji tumači lik Bore, vlasnika seoske prodavnice na Bukulji, a režiju potpisuje njegov rođeni brat Milan. - Sarađujemo odlično, ali se i svađamo svaki dan. Ja sam kriv za sve što se dešava. Recimo, kada neko priča i ometa snimanje, on vikne: "Mima!!!", bez obzira na to što ja trenutno nisam ni prisutan - otkrio je Mima za RTS.

Milan i Mima Karadžić, Milan Karadžić, Milutin Mima Karadžić
foto: Marina Lopičić

Ivana Zečević i Pavle Mensur

Momak i devojka i izvan serije

Glavnu ulogu Mione u seriji igra Ivana Zečević. U rodni kraj svog oca ona kreće zbog sukoba s dečkom kriminalcem, kog igra Pavle Mensur. Zanimljivo da su i u privatnom životu Ivana i Pavle momak i devojka. Ljubav je počela još kad su radili seriju "Grupa".

Ivana Zečević, Pavle Mensur
foto: Nemanja Nikolić, Firefly Production

Žarko Laušević

Na snimanje poveo suprugu

Na snimanje serije "Kalkanski krugovi" glumac Žarko Laušević stigao je iz Amerike, gde živi skoro 20 godina. Društvo tokom tri meseca pravila mu je supruga Anita, koja je po profesiji šminker. Ona je rođena u Ljubljani, a s Lauševićem ima ćerku Janu. Glumčeva supruga radila je na veoma popularnim projektima kao što su "Seks i grad" i "Spajdermen 2", a sarađivala je i s velikim zvezdama Holivuda poput Leonarda Dikaprija i Kejt Vinslet.

Kurir/ Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track