ŽARKO LAUŠEVIĆ DOVEO ŽENU NA SNIMANJE: Anita je radila najpopularnije projekte, a ovako je on u knjizi opisao kako se zaljubio!
Foto: Firefly Production

IZA KULISA KALKANSKIH KRUGOVA

ŽARKO LAUŠEVIĆ DOVEO ŽENU NA SNIMANJE: Anita je radila najpopularnije projekte, a ovako je on u knjizi opisao kako se zaljubio!

Pop kultura -

Gledaoci Superstar TV kanala i RTS mogu da uživaju svakog vikenda u novoj seriji "Kalkanski krugovi", nastaloj u produkciji "Fajerflaja" i Telekoma Srbija, koja u deset epizoda prati dinamičnu i uzbudljivu istoriju sukoba dve porodice u šumadijskom selu Dol.

Dugo čuvana tajna iz prošlosti okosnica je ove intrigantne porodične drame, koja se, pre svega, bavi problemima savremene porodice.

Glavnu ulogu igra Žarko Laušević. Na snimanje serije on je stigao iz Amerike, gde živi skoro 20 godina. Društvo tokom tri meseca pravila mu je supruga Anita, koja je po profesiji šminker.

Anita Laušević
foto: Profimedia

Ona je rođena u Ljubljani, a s Lauševićem ima ćerku Janu. Glumčeva supruga radila je na veoma popularnim projektima kao što su "Seks i grad" i "Spajdermen 2", a sarađivala je i s velikim zvezdama Holivuda poput Leonarda Dikaprija i Kejt Vinslet.

Žarko Laušević, Promocija knjige
foto: Damir Dervišagić

Žarko je pisao o drugoj supruzi u svojoj knjizi "Godina prođe, dan nikad".

"Bila je ponovo Anita. Da, nama se desila ljubav. Sreli smo se na snimanju filma "Boj na Kosovu". Ona je maskerka. Shvativši da ja ipak želim da sačuvam svoj brak, ona se tada udala i rodila ćerku. Andreu. Bez "ј" . Dolazi otmena, visoka, lepa. Razvodim sе", reče mi danas", ovako je glumac opisao njihovu ljubav.

Žarko Laušević je do sada napisao tri knjige koje su bili bestseleri. Živi u Njujorku sa porodicom, gde se preselio nakon izdržane zatvorske kazne.

Kurir/ Foto: Firefly

Bonus video:

00:42

Eva Ras osula paljbu po rijaliti zvezdi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track