OPASNI KUVAR PAO NA FORU! Ćerka ODLIČNO nasamarila GORDONA REMZIJA i svi PLAČU od SMEHA! Čak je dobio i JAJE u glavu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

slatko su se nasmejali

OPASNI KUVAR PAO NA FORU! Ćerka ODLIČNO nasamarila GORDONA REMZIJA i svi PLAČU od SMEHA! Čak je dobio i JAJE u glavu! (VIDEO)

Pop kultura -

On je strah i trepet svih kuvara, pogotovo od kad je izmislio "sendvič-idiota". Njegove uvrede drugim kuvarima se pamte, a mnogi imaju šta da kažu o njegovoj neobičnoj i otvorenoj ličnosti. U pitanju je Gordon Remzi (54), čuveni britanski kuvar.

Gordon Remzi
foto: Matt Crossick / PA Images / Profimedia

On je postao jedna od žrtava fazona koji kruži društvenim mrežama poslednjih nekoliko dana.

Na svom Instagram profilu je objavio snimak u kom mu ćerka Matilda pokazuje trik nestajanja jajeta u plastičnoj boci. Fora je u tome da se jednom rukom jaje pomeri sa vrha boce tako da osoba koju želite da prevarite to ne vidi, a zatim, kad pogleda u bocu, pritisnete je da je voda polije po licu.

Gordon Remzi
foto: Printscreen/Instagram

Remzi nije bio imun na trik, ćerka ga je ispolivala, a još mu je kao bonus razbila jaje o glavu. Sve je završilo smehom i sa preko 1.700.000 lajkova, a mnogi fanovi su se veoma slatko i sa uživanjem smejali u komentarima kojih je bilo skoro 50.000.

"Brutalno", "Haha, odlična je! Zaista je odlična!", "Genijalno", "Odlično" i sve praćeno emotikonima koji "umiru od smeha".

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

00:12

TRUDNA MIA I BOJAN IMAJU SPECIJALAN RAZLOG ZA SLAVLJE: Pevačica pokazala atmosferu u svom domu, baloni i slatkiši na sve strane!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track