PRINCEZA DAJANA ŠIRILA TRAČEVE O KRALJEVSKOJ PORODICI, TVRDI NOVINAR: Čuveni intervju još uvek privlači VELIKU PAŽNJU!
Foto: Profimedia / Capital Pictures

nije on, nego ona

PRINCEZA DAJANA ŠIRILA TRAČEVE O KRALJEVSKOJ PORODICI, TVRDI NOVINAR: Čuveni intervju još uvek privlači VELIKU PAŽNJU!

Pop kultura -

Britanski novinar Martin Bašir (58) navodno tvrdi da su sve bizarne priče vezane za kraljevsku porodicu koje su njemu pripisivane zapravo potekle od princeze Dajane.

Prošlo je 25 godina od kako je princeza Dajana dala intervju BBC-u, u kome je ispričala pojedinosti o tome kako je princ Čarls od prvog dana braka varao sa Kamilom Parker Bouls.

princeza Dajana
foto: Profimedia / Capital Pictures

Ovaj razgovor opet je postao aktuelan jer se saznalo da jer Bašir falsifikovao dokumente, kojima je uveravao princezu Dajanu da ga pusti u Kensingtonsku palatu i otvori dušu pred kamerama.Oglasio se i Dajanin brat, grof Spenser, koji je pokazao beške koje je pisao tokom sastanka sa Baširom i Dajanom, pre tog intervjua.

Princeza Dajana, Princ Čarls
foto: Profimedia

Spenser tvrdi da je Bašir došao sa nizom lažnih informacija o kraljevskoj porodici. Među njima je i da kraljica Elizabeta II ima srčane probleme i da se njen sin Edvard leči od AIDS. Takođe, Bašir je imao i sulude informacije o tome kako Čarles vara Dajanu sa dadiljom i da je, tada 13-godišnjem Vilijamu, poklonio ručni sat u kom je bila montirana skrivena kamera.

Navodno, po pisanju britanskih portala ovih dana u medije su iscurili dokumenti u kojima se Bašir brani da je sve te informacije širila Dajana. Navodno su to dokumenti iz interne istrage koju ovih dana provodi BBC nad Baširom kog optužuju da se koristio nedozvoljenim metodama i obmanama članova kraljevske porodice, da bi nagovorio princezu na intervju.

Iako se pričalo da će istragu provesti i Skotland Jard, njihov portparol je to opovrgnuo, a Bašir nije želeo ovih dana da se oglasi i potvrdi da li je optužio pokojnu princezu za laži kojima se služio.

princeza Dajana
foto: Shutterstock

(Kurir.rs/A.M./The Mirror)

BONUS VIDEO:

00:12

TRUDNA MIA I BOJAN IMAJU SPECIJALAN RAZLOG ZA SLAVLJE: Pevačica pokazala atmosferu u svom domu, baloni i slatkiši na sve strane!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track