OGLASILA SE ĆERKA BRANISLAVA LEČIĆA ZA KURIR: Mlada glumica reagovala na optužbe Danijele Štajnfeld na račun oca
Foto: Damir Dervišagić, Beta/Teodora Milovanović, Zorana Jevtić

Anu Lečić na fakultetu zadesila strašna vest

OGLASILA SE ĆERKA BRANISLAVA LEČIĆA ZA KURIR: Mlada glumica reagovala na optužbe Danijele Štajnfeld na račun oca

Pop kultura -

Ana Lečić, ćerka glumca Branislava Lečića kojeg je glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, oglasila se za Kurir i stala uz svog oca.

- Preteško je uopšte govoriti na ovakve napade vezane za nekoga ko mi je roditelj. Sve što mogu da kažem je da znam kakav je čovek moj otac i tu sam mirna. Istina će izaći na videlo - rekla je za Kurir.

Podsetimo, nakon što je objavljena informacija da je Danijela na saslušanju navela njegovo ime i optužila ga za navodno napastvovanje.

Ana Lecic
foto: Ami G Printscreen

Branislav Lečić se oglasio i povodom optužbi koje su se pojavile u medijima o navodnom silovanju Danijele Štajnfeld izjavio:

- Apsolutno poštujem zakon i pravne institucije ove države, i spreman sam da u bilo kom trenutku da odgovaram u Tužilaštvu na ovakvu optužbu. U pitanju je najgnusnija laž koja me diskredituje.

Danijela je u svom filmu "Zaceli me" ispričala i svoju stranu priče kao žrtva seksualnog nasilja. Štajnfeldova, kako prenosi ugledni magazin Varajeti, napustila je zemlju pre nekoliko godina nakon što ju jedan moćnik iz industrije s*ksualno napastvovao. Napad je, kako ona tvrdi, ostavio traumu i dugo nije mogla da govori o tome.

Danijela Štajnfeld
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs/B.T.

Bonus video:

02:31

Danijela Štajnfeld otkrila da ju je silovao Branislav Lečić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track