00:06

FILIP PLEJN STIGAO U BEOGRAD: Najčuveniji svetski kreator sleteo u prestonicu, bogati Nemac pravi veliki posao u SRBIJI? VIDEO

BAŠKARI SE

FILIP PLEJN STIGAO U BEOGRAD: Najčuveniji svetski kreator sleteo u prestonicu, bogati Nemac pravi veliki posao u SRBIJI?

Pop kultura -

Filip Plejn, bogati nemački modni dizajner doleteo je u Beograd jer je zainteresovan za saradnju sa jednom srpskom fabrikom tekstila kako su pisali strani mediji.

Nemac je svoje putovanje objavio na Instagram, došao je privatnim avionom, a potom pokazao luksuzna mesta koja je u Beogradu obišao.

"Ovo je najlepši restoran u Srbiji, pogledajte ovo", rekao je Plejn, a kuvar dodao da će danas jesti govedinu, rižoto sa belim lukom, a onda i zeca.

Filip Plejn
foto: Printscreen/Instagram

Najčuveniji svetski kreator nedavno je oduševio svet jer je napravio mali grad u blizini Los Anđelesa na obali okeana čija se vrednost procenjuje na više od 200.000.000 evra. Svakodnevno ponosno pokazuje svoj vozni park u kom se nalaze gotovo svi modeli Ferarija, nekoliko Rols Rojseva i brojni skupoceni četvorotočkaši. Procenjuje se da svaki auto koji poseduje u proseku vredi najmanje 1.000.000 evra.

Poznato je da svaki grad koji obiđe, od Tokija do Los Anđelesa, dobije svoju modnu radnju, pa se očekuje velika investicija i u Srbiji.

Filip Plejn
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track