DANIJELA ŠTAJNFELD TVRDI DA JU JE LEČIĆ SILOVAO 2012. GODINE U MAJU: Malo pre toga igrali su zajedno u OVOJ SERIJI! FOTO
Foto: screenshot, Zorana Jevtić

ŠOK

DANIJELA ŠTAJNFELD TVRDI DA JU JE LEČIĆ SILOVAO 2012. GODINE U MAJU: Malo pre toga igrali su zajedno u OVOJ SERIJI! FOTO

Pop kultura -

Glumica Danijela Štajnfeld optužila je glumca i političara Branislava Lečića, a detalje je objavila prošle godine u sovm dokumentarnom filmu "Zaceli me".

Ona je sada otkrila da ju je Branislav navodno silovao pre devet godina u maju mesecu.

- Mene je silovao moj kolega i dragi prijatelj Branislav Lečić, u maju 2012. godine. Posle četiri dana igrali smo predstavu. Bila sam u šoku. Htela sam odmah da zovem policiju, ali sam razmišljala šta će se desiti. Morate da razumete to stanje", ispričala je Danijela za Insajder.

Danijela Štajnfeld i Branislav Lečić tokom svojih karijera nisu sarađivali na mnogo projekata, ali su 2007. zajedno igrali u seriji "Vratiće se rode" gde su imali epizodne uloge.

Branislav Lečić
foto: Pritnscreen

Nekoliko godina kasnije, tačnije 2011, igrali su u predstavi “Dnevna zapovest” u Beogradskom dramskom pozorištu, u kojoj su tumačili glavne uloge.

U ovoj predstavi reditelja Marka Manojlovića pored Štajnfeld i Lečića igrali su i Petar Benčina i Vladan Milić.

Danijela Štajnfeld
foto: Printscreen

Podsetimo, Štajnfeld se u petak pojavila u beogradskom Višem javnom tužilaštvu, na poziv tužioca kako bi dopunila svoj prethodni iskaz. Ona je, u prisustvu advokata, govorila o svom traumatičnom iskustvu, o kom je javnost upoznala pre nekoliko meseci u svom dokumentarnom filmu, snimljenom u Americi gde trenutno i živi.

Danijela Štajnfeld
foto: Printscren

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja