KAJLI DŽENER RAZBESNELA MEDIJE I FANOVE: Za tašnu ćerki daje 15.000, a za bolesnog prijatelja uplatila samo 5.000 dolara!
Foto: Profimedia

sebična

KAJLI DŽENER RAZBESNELA MEDIJE I FANOVE: Za tašnu ćerki daje 15.000, a za bolesnog prijatelja uplatila samo 5.000 dolara!

Pop kultura -

Kajli Džener našla se na udaru medija, kada je na svom Instagram storiju, pozvala svojh 222 miliona fanova, da u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima, novčano pomognu njenom prijatelju i šminkeru Samjuelu Reudeu, koji je doživeo tešku nesreću i potrebno mu je 60.000 dolara za oporavak nakon operacije.

Kajli Dzener
foto: Profimedia

Pored objašnjenja situacije, na storiju se nalazio i link za jednu stranicu, koju je organizovala porodica nastradalog, a na kome su fanovi mogli da uplate sredstva na njegov račun. Upravo taj njen potez je razbesneo medije širom sveta i veliki broj Kajlinih fanova.

Oni su se zapitali, da li je moguće da milijarderka (iako joj je ta titula oduzeta pa je sada "teška" samo 900 miliona dolara), koja zarađuje 19.000 dolara na sat, pokazuje empatiju na ovakav način?

- Kajli, ako si mogla svojoj trogodišnjoj ćerki da kupiš torbu od 15.000, zašto sada tražiš od svojih fanova da pomognu njenom prijatelju?Sramota!- samo su neki od komentara po društvenim mrežama.

Međutim, tu se ova priča ne završava, jer se na toj stranici može videti i ko je i koliku svotu novca donirao.

Kajli je prema tom sajtu, uplatila samo 5.000 dolara, što je još više razbesnelo njene fanove.

- Dženerova je dala samo 5.000 dolara? Pa to je kao da sam ja dala 5 centi! Baš je sebična - glasili su komentari.

Kajli Džener
foto: Profimedia

Na kraju se oglasila i sama Kajli, koja je naglasila da sa Samjuelom više nema kontakt, ali da je imala najbolju želju da pomogne.

- Ja više nemam lične kontakte sa Samjuelom, ali sam videla objavu kod mog šminkera Arijela. Odmah sam ga zvala da saznam šta se dešava. Svi koji me poznaju znaju da sve radim iz srca i da sam samo želela da pomognem. Ostanimo pozitivni i pomolimo se svi zajedno za Sema i njegovu porodicu u ova teška vremena- napisala je Kajli na svom Instagramu.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video

00:11

KIM KARDAŠIJAN MORA DA PRESTANE: Pratioci zgroženi novim snimkom, da li je moguće da se u OVO UVUKLA?! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track