DESNA RUKA MEGAN MARKL I PRINCA HARIJA U AMERICI DALA OTKAZ! Ostali bez bitne osobe, a sada nemaju ni PREDSTAVNIKA u Britaniji?!
Foto: Profimedia

nije radila ni godinu dana

DESNA RUKA MEGAN MARKL I PRINCA HARIJA U AMERICI DALA OTKAZ! Ostali bez bitne osobe, a sada nemaju ni PREDSTAVNIKA u Britaniji?!

Pop kultura -

Posle manje od godinu dana rada, zapravo 11 meseci, žena koja je u SAD bila desna ruka Megan Markl i princa Harija je dala otkaz.

Ketrin St-Loren je za Megan i Harija došla da radi iz Fondacije Bila i Melinde Gejts. Ona je preuzela ulogu šefice osoblja i izvršne direktorke Arčvela, neprofitne organizacije Megan i Harija.

Ketrin St-Loren
foto: Printscreen/Tviter

Par je nazvao "neverovatnim doprinosom" kad su najavili njeno imenovanje. "Uzbuđeni smo što je imamo u našem timu", dodali su u aprilu prošle godine.

Međutim, pokazalo se da je majka dvoje dece neočekivano napustila svoje radno mesto. Ketrin je inače rođena u Kanadi.

Ona odluku nije htela da komentariše, ali prema Njujork Postu, već je podnela ostavku. I dalje će sarađivati ​​s Arčevelom u ulozi savetnice, a britanski portal piše da St-Loren pokreće sopstvenu kompaniju koja će sarađivati sa Arčevelom u nekim segmentima.

Par više neće imati predstavništvo u Velikoj Britaniji

Na mestu izvršnog direktora Arčevela zameniće je Džejms Holt koji je dosad bio zadužen za odnose sa javnošću prinčevskog para u Velikoj Britaniji.

Izveštaji sugerišu da zasad ne planiraju da ga zamene, što znači da će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ostati bez službenog predstavništva u Britaniji.

(Kurir.rs/A.M./Daily mail)

BONUS VIDEO:

01:10

TUGA ZA KRALJEM NARODNE MUZIKE NE PROLAZI! Peja SLOMLJEN na pomenu Šabanu: Sve očekujem da ga VIDIM! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track