BRITKI JEZIK ČUVENOG VODITELJA KOG SRBIJA OBOŽAVA! Džeremi Klarkson rekao šta misli o Megan Markl: Ona je blesava, mala TV glumica
Foto: Profimedia

nije je štedeo

BRITKI JEZIK ČUVENOG VODITELJA KOG SRBIJA OBOŽAVA! Džeremi Klarkson rekao šta misli o Megan Markl: Ona je blesava, mala TV glumica

Pop kultura -

Poznati voditelj Džeremi Klarkson je prokomentarisao odnos između Megan Markl i Pirsa Morgana koji je sve samo ne idiličan pogovo posle svega što je Pirs rekao.

dzeremi Klarkson
foto: Profimedia

U kolumni za The Sun Džeremi Klarkson je pisao o celom slučaju i naglasio da je Megan Markl omiljena među "mladima i glupima koji veruju da će njen brend glupavog izigravanja žrtve jednog dana dovesti do propasti monarhije".

Klarkson zaključuje i da za to nema šanse, jer su preživeli odsecanje glava, afere i abdikacije, i dodaje: "Prilično sam siguran da će prebroditi banalna razmišljanja blesave male TV glumice. Verujte mi, Markl je gotova i kroz pet godina će pozirati pred Tadž Mahalom ili na jahti plejboja na Mediteranu, a jadni Pirs će shvatiti da je posao izgubio bez razloga."

Pirs Morgan
foto: Profimedia

Da podsetimo, nakon čuvenog intervjua Opre Vinfri sa prinčevskim parom koji je odjeknuo širom sveta, Morgan je u sklopu jutarnjeg programa "Dobro jutro, Britanijo" izjavio da veruje da je Markl lagala o svojim samoubilačkim namerama koji su rezultat tretmana određenih članova kraljevske porodice. Nakon što ga je ko-voditelj emisije zbog izjava kritikovao, Morgan je ljutito napustio studio, a zatim i dao otkaz.

Njegovi komentari rezultirali su rekordnim brojem pritužbi gledalaca kojima se njegove izjave nisu svidele.

Ova podrška je neobična jer Klarkson i Morgan nisu uvek bili u dobrim odnosima, a stvari su eskalirale kada je Klarkson pod uticajem alkohola napao Morgana na dodeli Britiš Pres Nagrada 2004. godine.

"Zapravo su bila tri udarca. Ostavio mi je trajan ožiljak na slepoočnici jer je imao prsten, ali dobro je to da je slomio mali prst jer sam toliko tvrd", rekao je kasnije Morgan.

dzeremi Klarkson
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Insider)

BONUS VIDEO:

01:46

Pitali smo građane šta misle da sokak na Dorćolu ponese ime Nebojše Glogovca

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja