KAD JE DANIJELA NAPOKON IZGOVORILA IME, NIKO NIJE BIO ŠOKIRAN: Još jedna glumica koja je sarađivala sa Lečićem otvorila DUŠU
Foto: ATA Images

OPLELA

KAD JE DANIJELA NAPOKON IZGOVORILA IME, NIKO NIJE BIO ŠOKIRAN: Još jedna glumica koja je sarađivala sa Lečićem otvorila DUŠU

Pop kultura -

Glumica Danijela Štajnfeld optužila je glumca Branislava Lečića za silovanje. Danijela tvrdi da ju Lečić odvezao van Beograda i tamo silovao, što glumac kategorički odbija i tvrdi da je reč o najobičnijoj kleveti.

Mnogi glumci su pružili podršku Danijeli, a među njima je i Jelena Kosara (19), koja je sa Lekom igrala u prvoj sezoni jedne serije.

"Gledala sam Danijelin dokumentarac čim je izašao i starije koleginice su mi odmah rekle da je reč o Branislavu Lečiću! Ispričale su mi da je već imao takve situacije! Kad je Danijela napokon izgovorila njegovo ime, niko nije bio šokiran. Ma on se često ponaša neprimereno, a koleginicama je uvek prilazio sa seksualnim aluzijama. Ima još njegovih žrtava, ako se oglase, treba da ih podržimo. Srećom, kada sam ja sarađivala s njim, bila sam mala, pa nisam doživela nikakvu neprijatnost", kaže glumica.

Ona dodaje da se ceo glumački svet zgrozio kad je Lečić pozvao žrtve pedagoga Mike Aleksića da pređu u njegovu školu glume:

"To nikako nije smeo da uradi! Strašno! Hvala Mileni Radulović i Danijeli što su progovorile i time sprečile da jednog dana ja ili neka moja koleginica prođemo kroz isto. Nisu samo Mika i Leka takvi, ima još moćnika koji iskorišćavaju mlade devojke na razne načine. Ovo je samo vrh ledenog brega. Nadam se da će svi manijaci da budu raskrinkani!"

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track