POMOZI BOŽE! Hit reakcija u "Mozaiku" NASMEJALA sve! Kad je video ODGOVOR takmičar morao da se PREKRSTI (KURIR TELEVIZIJA)
Foto: Kurir

novi kviz

POMOZI BOŽE! Hit reakcija u "Mozaiku" NASMEJALA sve! Kad je video ODGOVOR takmičar morao da se PREKRSTI (KURIR TELEVIZIJA)

Pop kultura -

.

I ove večeri popularna voditeljka kvizova Danijela pantić Conić povela je dvojicu takmičara kroz sedam zadataka kviza "Mozaik" koji iziskuju izuzetnu spretnost, brzu logiku i poznavanje opšte kulture.

Večaras su se na pozicijama crvenog i plavog takmičara našla dvojica Igora.

Mozaik
foto: Kurir televizija

Igor Burlica našim gledaocima dobro je poznat kao pobednik druge i treće epizode kviza koji osvaja srca gledalaca, i večeras je bio na poziciji crvenog takmičara, dok je Igor Žegarac, zauzeo poziciju plavog takmičara.

Crveni i plavi takmičar spremno su ukrstili svoja znanja i veštine.

Već u prvoj igri "Nizovi" pobednik iz prethodne dve epizode Igor Burlica stekao je blagu prednost, iskoristivši maksimalno svoju logiku i rešavajuće nizove brojeva u rekordnom roku.

Mozaik
foto: Kurir televizija

U drugoj igri "Daj mi slovo " u kojoj od 12 izabranih glasova treba da se sastavi što duža reč Igor Burlica ponovo je osvojio bodove sklopivši reč od čak 8 slova, čime je dobio i dodatne bonus bodove.

Sreća je i dalje bila na strani crvenog takmičara i u igir "Abakus" koja iziskuje veliku matematičku spretnost i znanje.

Kako su zadaci bili izuzetno teški, sve do skoro samog kraja igre nijedan od takmičara nije imao tačno rešenje, a onda je u poslednjoj sekundi nastala hit reakcija koja je nasmejala sve u studiju.

Mozaik
foto: Kurir televizija

Igor Burlica, takmičar na crvenoj poziciji, uspeo je teškom mukom da dođe do tačnog rezultata, a reakcija je za prepričavanje.

On se, kada je video da je pogodio, prekrstio, kako bi, pretpostavlja se, zahvalio Bogu na sreći.

To se i isplatilo, budući da je i u narednoj igri "Štafeta" osvojio ne samo svoje, već i protivničke bodove.

U petoj igri "Magelan" testirali smo znanje iz geografije i istorije naših takmičara. Ovoga puta znanje je bilo na strani Igora Žegarca, ,međutim, ni veliki broj osvojenih poena nije uspeo da preokrene rezultat, te je Igor Burlica i dalje ostao u prednosti.

Mozaik
foto: Kurir televizija

I u šetoj igri "Do vrha" plavi takmičar je briljirao, međutim ni gotovo maksimalan broj poena nije bio dovoljan za preokret u rezultatu.

Poslednaj igra "Kurir" donela je poene obojici takmičara.

Ipak i ovog puta Igor Burlica odneo je pobedu sa ukupno 116 bodova, dok je Igor žegarac otišao kući sa 83 boda i vrednom nagradom.

I vi možete testirati svoje znanje, spretnost i veštinu popunjavanjem formulara, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track