UZBUDLJIVA EPIZODA KVIZA MOZAIK: Takmičari POKIDALI znanjem! Uspešno rešili i NAJTEŽE zadatke (KURIR TELEVIZIJA)
Foto: Kurir Televizija

NOVI KVIZ

UZBUDLJIVA EPIZODA KVIZA MOZAIK: Takmičari POKIDALI znanjem! Uspešno rešili i NAJTEŽE zadatke (KURIR TELEVIZIJA)

Pop kultura -

Proverite svoje znanje, da se zabavite i navijate za nekog od naših takmičara.

I večeras sa nama bio je Igor Burlica, pobednik u prethodne tri epizode na poziciji crvenog takmičara i Veljko Mihailović na plavoj poziciji.

Popularna voditeljka Danijala Pantić Conić i večeras je vodila takmičare kroz 7 igara i testirala njihovo zanje i veštine.

U prvoj igri takmičari smu morali da upotrebe svoju logiku kako bi našli broj koji se nastavlja niz. Obojica takmičara već u prvoj igri brilijantno su počeli, obojica osvojivši maksimalan broj poena.

MOZAIK
foto: Kurir Televizija

I u igri "Daj mi slovo" završena je sa podjednakim brojem poena i što je još interesantnije obojica su pronašli istu reč.

Izjednačen rezultat posle prve dve igre preokrenuo je Veljko u trećoj, pa je iz igre "Abakus" u kojoj se zahteva izuzetno poznavanje matematike izašao sa prednošću od 19 bodova.

Četvrta igra "Štafeta" u kojoj se svaka naredna reč počinje poslednjim slovom prethodne. Igor i Veljko i ovde su pokazali svoje sposobnosti, pa su obojica osvojila maksimalan broj bodova.

MOZAIK
foto: Kurir Televizija

U igri "Magelan" voditeljka je takmičare vodila na četiri strane sveta, testirajući njihovo znanje iz istorije i geografije. Veljko je i ovoga puta imao malo više sreće sa pitanjima, pa je svoju prednost još povećao.

U šestoj igri "Do vrha" Igor je odneo ubedljivu pobedu povezavši sportiste i sportove kojim se bave. Ipak, ni ti poeni nisu bili dovoljni da preuzme vođstvo.

MOZAIK
foto: Kurir Televizija

Sedma igra "Kurir" poene je done Veljku koji je ispravno odneo pisma na sve adrese i u roku rešio sve asocijacije.

U petoj epizodi višestruki pobednik Igor ovoga puta je naišao na sebi ravnog protivnika i od njega izgubio sa 36 poena razlike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track