DANIJELA ŠTAJNFELD PRVI PUT SE POJAVILA U POZNATOM FILMU! Tada je imala 21 godinu, a evo kako je izgledala! MALO KO JE SE SEĆA
Foto: Printscren

nekad i sad

DANIJELA ŠTAJNFELD PRVI PUT SE POJAVILA U POZNATOM FILMU! Tada je imala 21 godinu, a evo kako je izgledala! MALO KO JE SE SEĆA

Pop kultura -

Glumica Danijela Štajnfeld nedavno se našla u žiži interesovanja kada je u javnosti izjavila da ju je kolega Branislav Lečič silovao 2012. godine.

Ona već godinama ne živi u Srbiji, a u jednom od svojih intervjua ispričala je da je zbog ovog događaja rešila da se preseli u Ameriku gde sada živi i radi.

Danijela Stajnfeld
foto: Printscreen

Mnogi se Štajnfeldove najbolje sećaju po ulozi Mariole u "Ivkovoj slavi", Donke u "Ranjenom orlu", Ikice u "Ono naše što nekad bejaše", dok se malo ko seća njene prve uloge.

Naime, Danijela se prvi put pojavila u filmu "Mi nismo Anđeli 2" gde je tumačila lik zavodnice Zorane, i tada je imala scenu sa Nikolom Kojom.

Danijela Štajnfeld
foto: Pritnscreen

Štajnfeldova je tada imala 21 godinu, ali se od tada nije puno promenila.

1 / 3 Foto: Pritnscreen

Podsetimo, Branislav Lećič dao je iskaz u policiji povodom njenih optužbi, a ona se za to vreme oglasila na svom Instagramu.

- Armija ljudi je bila potrebna da danas nađem svoj mir. Kada sam progovorila, proces zaceljenja je počeo. Napravila sam ovu majicu i napisala ovu pesmu o kulturi zlostavljanja u kojoj i po kojoj živimo. Ako ti se nešto desilo, traži pomoć. Nađi osobu od poverenja, profesionalnu pomoć, SOS liniju i podeli svoju priču. To je put ka zaceljenju. Posvećujem ovaj čin mojoj terapeutistkinji Beti. Majica je sexy, kao i moje postojanje - napisala je Danijela.

Branislav Lecic, Danijela Stajnfeld
foto: ATA Images, Printscreen/Youtube

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

16:08

OBRAĆANJE BRANISLAVA LEČIĆA: DANIJELA, izvini, i RECI ISTINU: Bili smo partneri u poslu, trudio sam se da SHVATIŠ ULOGU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track