ON HOĆE SVOJIH 15 MINUTA SLAVE! Otac Megan Markl traži intervju sa OPROM da objasni odnos sa ĆERKOM koju nije video 3 godine! FOTO
Foto: Profimedia, Reuters / Good Morning Britain / ITV

hoće i tomas na televiziju

ON HOĆE SVOJIH 15 MINUTA SLAVE! Otac Megan Markl traži intervju sa OPROM da objasni odnos sa ĆERKOM koju nije video 3 godine! FOTO

Pop kultura -

Nakon bombastičnog intervjua Opre Vinfri sa vojvotkinjom od Saseksa i bivšom glumicom Megan Markl kao i njenim suprugom princom Harijem, javio se i Meganin otac Tomas Markl.

Naime, penzionisani tehničar rasvete mnogih holivudskih setova odlučio je da ode na adresu raskošnog imanja kraljice intervjua u Montesitu Opre Vinfri da joj lično dostavi pismo u kom nudi svoju priču o odnosu sa 39-godišnjom Megan, piše britanski portal koji je objavio Tomasove fotografije na Oprinom imanju.

Tomas Markl, pismo
foto: Profimedia

- Tomas je doneo pismo Opri i pitao je da ga kontaktira kako bi ispričao svoju stranu priče u odnosu sa Megan. Ovo nije poruka za Megan i Harija, namenjena je Opri - rekao je britanskom tabloidu upućen izvor.

Tomas Markl, pismo
foto: Profimedia

Opra inače živi samo 1.5 kilometar od luksuzne kuće Megan i Harija sa kojima Tomas nije progovorio gotovo tri godine, a svog zeta i unuka nikada nije ni upoznao.

Tomas Markl
foto: Profimedia

Da podsetimo, Tomas Markl (76) se odmah nakon emitovanog intervjua dan kasnije osvrnuo na ono što je čuo od ćerke i njenog supruga princa Harija (36) kod Opre Vinfri. Megan je tada rekla da ne može da povredi svog sina Arčija na način na koji je nju sopstveni otac "izdao", priznajući da joj je bilo "teško pomiriti se" sa Tomasom pošto je insistirao da nije razgovarao sa medijima. Tada je Tomas rekao da se izvinio "100 puta" zbog dogovora sa paparacima pre kraljevskog venčanja 2018. godine i pozvao par da se vide sada kada žive na samo 70 kilometara od njegove kuće u Meksiku.

"Žao mi je zbog onoga što sam učinio. Bilo je to pre dve godine. Ali pokušao sam da joj to nadoknadim. Nikad nisam prestao da je volim. Ne slažem se sa svim stvarima koje rade moja deca. Ali uvek ću ih voleti. I sigurno volim Megan. ", rekao je otac Megan Markl.

Megan Markl
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./The Sun)

BONUS VIDEO:

01:05

SVI IM SE SMEJU! Naše poznate dame PRETERALE sa FOTOŠOPOM! Htele da izgledaju BOLJE, pa se IZBLAMIRALE (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track