PRISETILA SE USPOMENA

BILJI KRSTIĆ ZADRHTAO GLAS DOK JE PRIČALA O POKOJNOM ZAFIRU: Bio je unikatna ličnost, 20 godina mi je davao SAVETE

Pop kultura -

Biljana Krstić u Pulsu Srbije na Kurir televiziji govorila je o smrti Zafira Hadžimanova.

Kantautor, pesnik i glumac Zafir Hadžimanov, preminuo je u 78. godini nakon borbe sa korona virusom. Bilja se sada prisetila muzičara.

Zafir Hadzimanov
foto: Printscreen/Youtube

"Zafir je pre svega unikatna ličnost, jednako uspešan kao glumac, pisac, muzičar... Ja ću ga pamtiti po nekim našim razgovorima i poslednjih 20 godina mog rada sam ga nekoliko puta zamolila za savet, a nije trebalo da ga molim. Bio je takav da uvek može lepo da savetuje ljude i pronađe reči. Pamtiću ga kao dete, moja sestra bila je zaljubljena u Zafira, i bila je oduševljena kada su Zafir i Senka ušli u bračne vode, Mira nas je uvodila u teme vezane za njihov rad", kaže Bilja i dodaje:

Biljana Krstic, Bilja Krstic
foto: Kurir televizija

"Radovaću se uvek, gledaću film gde je bio brilijantan, da ne pričam o mjuziklima, bio je najbolji i glumac i pevač. Dobio je tolike aplauze ne samo kod nas, nego i u svetu. Neverovatno koliko je Zafir iz jedne izuzetno talentovane porodice. Ostaće u srcu, kako meni, tako i svima koji su voleli muziku, posebno šezdesetih godina, bio je izuzetno zabavan i duhovit, pravi gospodin."

Biljana Krstic, Bilja Krstic
foto: Kurir televizija

OVDE MOŽETE GLEDATI KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:58

ŠABAN PREDOSETIO SOPSTVENU SMRT? Hasanu OČI PUNE SUZA na ivici da ZAPLAČE: Hteo sam da UMREM kad je rekao (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja