PORODILA SE PRINCEZA SOFIJA, OGLASIO SE PRINC FILIP: Dobili smo trećeg sina, presrećni smo (FOTO)
Foto: Profimedia

STIGLE RODE

PORODILA SE PRINCEZA SOFIJA, OGLASIO SE PRINC FILIP: Dobili smo trećeg sina, presrećni smo (FOTO)

Pop kultura -

Princeza Sofija od Švedske i princ Karl Filip postali su roditelji treći put, a posle dva dečaka stigao je i treći. Beba je svet ugledala u petak, 26. marta.

- Tako smo srećni i zahvalni što smo mogli da poželimo dobrodošlicu svom trećem sinu u našu porodicu. Princeza Sofija i ja i njegova dva velika brata smo sa nestrpljenjem čekali ovaj dan. Radujemo se što ćemo upoznati novog člana naše porodice - rekao je princ Karl Filip u izjavi.

Karl Filip
foto: Profimedia

Novorođeni sin dobio je ime Džulian Herbert Folk i on je vojvoda Halanda, a sedmi je u naslednom redu za krunu. Uz to, mališan je osmi unuk kralja Karla XIV Gustafa. Kraljevski par je u braku od 2015. godine i imaju još dva dečaka, četvorogodišnjeg princa Aleksanedara i trogodišnjeg princa Gabrijela.

Sofija i Karl širom sveta su poznati po humanitarnom radu. Takođe, pokrenuli su i fondaciju koja se bori protiv govora mržnje i onlajn zlostavljanja, a neretko ističu da jedva čekaju da njihovi naslednici preuzmu ovaj posao jer veruju da je humanitarni rad tek u povoju i da će biti sve zastupljeniji u njihovoj zemlji.

Karl Filip
foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:21

CECA OBJAVILA URNEBESNI SNIMAK UNUKA SA SVINJAMA: Folkerka odvela malog Željka u ŠTALU, a on se NALJUTIO i odmahnuo rukom! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track