01:05

Reditelj u Pulsu Srbije otkrio šta možemo očekivati od serije

serija porodica

EKRANIZOVAN ŽIVOT SLOBODANA MILOŠEVIĆA: Reditelj u Pulsu Srbije otkrio šta možemo očekivati od serije!

Pop kultura -

Porodica Milošević nakon 20 godina na malim ekranima. Dugo smo čekali da saznamo šta se to dešavalo ta tri dana iza zatvorenih vrata vile.

Mir na Dedinju prilikom hapšenja Slobodana Miloševića i sada napokon to možemo videti. Serija "Porodica" od večeras i u vašim domovima, a Bojan Vuletić odlučio je da ispriča kako je izgledalo tri večeri pre hapšenja Miloševića

- Ja sam ubeđen da će gledaoci sa pažnjom gledati celu seriju, to su veoma osetljive stvari i dan danas, to je veoma ozbiljna stvar, a mi kao društvo smo spremni da se sa ovim suočimo- rekao je Bojan.

Porodica
foto: Printscreen/Kurir televizija

O tome koliko je bilo teško da se obradi ova tema reditelj je rekao da je na scenariju radio dve godine, ali da su pripreme postojale i pre toga jer je već kao student znao da će biti te serije.

-Pa moram priznati da to nije kontroverzno, sama tema jeste, ovde je pokazivanje emocija i svih onih koji su zatočeni u kući, pokazati da su svi ljudska bića i svi često imamo tendenciju da mistifikujemo posebno političare na vlasti, ali da pokažemo da su svi skloni ljudskim emocijama. Izgradnja je trajala oko mesec i po dana, sve smo uspali da rekonstruišemo, to je sve pokazatelj da smo se trudili da ispoštujemo da izgleda realno- rekao je Bojan

Kurir.rs

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

00:58

Bilji Krstić zadrhtao glas dok je pričala o pokojnom Zafiru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track