TIJANA U PORODICI IGRA SLOBINU ĆERKU: A malo ko se seća njenog PROVOKATIVNOG izdanja! Njenu haljinu su tada svi KOMENTARISALI FOTO
Foto: Promo

prelepa

TIJANA U PORODICI IGRA SLOBINU ĆERKU: A malo ko se seća njenog PROVOKATIVNOG izdanja! Njenu haljinu su tada svi KOMENTARISALI FOTO

Pop kultura -

Večeras se emitovala prva epizoda mini igrane serije "Porodica" koja prati poslednjih 48 sati zajedničkog života, pre hapšenja, porodice bivšeg predsednika Srbije, Slobodana Miloševića. Glumica Tijana Marković je maestralno odigrala ulogu Slobine ćerke Marije Milošević.

serija Porodica, Tijana Marković, Marija Milošević
foto: Promo

Kada Tijana skine crnu periku i izađe iz uloge, malo ko bi je mogao povezati sa likom koji igra.

Naime, ona se pre dve godine pojavila na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a u veoma provokativnom izdanju.

Naime, tada je pozirala u haljini ciklama boje, izuzetno dubokog šlica, a dok je pozirala, u više navrata su joj se videle gaćice. Njeno idanje su tada svi komentarisali.

Tijana Marković
foto: Printscreen/Instagram

Imala sam najteži zadatak jer za Mariju Milošević ne postoje gotovo nikakvi materijali, istakla je mlada Tijana Marković govoreći o svojoj ulozi u seriji "Porodica".

- Ovde je slučaj bio utoliko kompleksniji, teži, zato što se radi o osobi koja je živa. Marija će sutra da gleda ovu seriju, i meni kao glumici bilo je značajno da je razumem. Bilo čime da se bavim, uvek pristupam nekom liku kao čoveku. Nisam tada, kao tinejdžerka, znala skoro ništa o Mariji, osim da je imala Radio Košavu.

Glumici je najinspirativniji bio način na koji Marija govori, a u izgovoru joj je pomogla Ljiljana Mrkić.

- Iznenadilo me je toliko njene ljubavi prema ocu, što je volela oružje i što je bila glavna u kafani. Pristupajući njenom liku ušla sam u njene emocije i rane, koje možda ni danas nisu zaceljene - kazala je Markovićeva između ostalog za Novosti.

Tijana Marković
foto: Ana Paunković

Kurir.rs/M.M.

01:05

Reditelj u Pulsu Srbije otkrio šta možemo očekivati od serije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track