DOK ČEKAMO 2. EPIZODU PORODICE, TVITER PODELJEN! Evo ko ih je oduševio, a ko će dobiti novu šansu! (FOTO)
Foto: Firefly Production

društvene mreže izgorele!

DOK ČEKAMO 2. EPIZODU PORODICE, TVITER PODELJEN! Evo ko ih je oduševio, a ko će dobiti novu šansu! (FOTO)

Pop kultura -

Serija "Porodica" čija se prva epizoda emitovala sinoć, izazvala je ogromnu pažnju gledalaca, pa su se tako i društvene mreže usijale od komentara i mišljenja o dešavanjima i glumcima koji su "pretvoreni" u istorijske ličnosti koju većina pamti.

Boris Isaković je u ulozi Slobodana Miloševića, Mirjana Karanović je Mirjana Marković, Uliks Fehmiu igra Zorana Đinđića, Svetozar Cvetković - Vojislava Koštunicu, dok je mladi glumac Milan Marić u ulozi Čedomira Jovanovića. Milutin Mima Karadžić oživeo je lik generala i tadašnjeg načelnika generalštaba Nebojše Pavkovića, a tu su i mnogi drugi.

serija Porodica, Slobodan Milošević, Boris Isaković
foto: Promo

Utisci nakon prikazivanja serije "Porodica" su uglavnom pozitivni, ali mogu se naći i komentari onih koji su glumcima našli manu. Ipak, jasno je da su tviteraši podeljenih mišljenja kada je u pitanju ovo ostvarenje.

"Apropo serije "Porodica", Boris Isaković je jedino sve skinuo do kraja... Za ostalo je trebalo angazovati Mićka i Srđana Miletća... Da se ostatak ekipe ne muči...", napisao je jedan od tviteraša.

Filmski producent i režiser, Boris Malagurski oglasio se nakon emitovanja serije, te je pohvalio glumca Borisa Isakovića koji je maestralno predstavio lik Slobodana Miloševića.

"Ja odgledao s pola oka prvu epizodu. Ne znam da li je dobro, ali nije loše. Đinđić i Koštunica Korektno predstavljeni, za sada. Nisam baš pratio, ali...", "Zašto me ne iznenađuje što je Koštunica predstavljen kao izlapeli degen?", "Najsnažnija scena je buđenje Miloševića nakon što je sanjao hladnjače i dečje cipele koji izranjaju po celoj Srbiji. Druga po jačini je ona u kojoj mu Koštunica preko rukse ambasade obećava da je Đinđić rešen", glasili su samo neki od tvitova.

1 / 3 Foto: Pritnscreen

Posebnu pažnju privukao je lik Vojislava Koštunica čije je replika postala hit na društvenim mrežama.

"Ali serija Porodica i Koštunica sa "nisam obavešten" kao jednom od prvih replika", "Ja sam neobavešten kao Koštunica".

1 / 5 Foto: Pritnscreen
Serija Porodica
foto: Pritnscreen

"Šta zamerate? Treba, bre da se vidi šta je bilo. Koštunica smeće, Mira bolesnica... Ja već zadovoljna", "Ako bih ikada imao priliku da biram glumca za ulogu Zorana Đinđića, to bi bilo Dragan Petrović. Niko drugi ne bi došao u obzir", pisali su korisnici Tvitera.

1 / 5 Foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

01:05

Reditelj u Pulsu Srbije otkrio šta možemo očekivati od serije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track