HOLIVUD U ŠOKU! Procurio snimak na kojem slavni reper devojku baca na pod lifta dok svi gledaju i niko da joj pomogne! STRAŠNO
Foto: Printscreen/Youtube

raskinuli nedugo posle incidenta

HOLIVUD U ŠOKU! Procurio snimak na kojem slavni reper devojku baca na pod lifta dok svi gledaju i niko da joj pomogne! STRAŠNO

Pop kultura -

Snimak incidenta koji se desio u Severnom Holivudu na kojem reper Kuejvo, član poznatog benda Migos, vuče bivšu devojku Saviti zabeležen je 2020. godine, tvrde izvori.

Snimak napada zabeležen je pre nego što je par raskinuo posle dvogodišnje veze.

Sigurosna kamera zabeležila je trenutak kada Saviti udara Kuejva pre ulaska u lift i pokušava ga da spreči da uđe za njom. Posle guranja na vratima lifta, reper je nekadašnju devojku i reperku oborio na pod.

Iako se lift otvara na sledećem spratu, Kuejvo ne pomaže devojci da ustane i ostaje da stoji dok stanari posmatraju scenu.

Izvori za TMZ kažu da se sukob dogodio 2020. godine, nekoliko meseci pre raskida. Reperka je 19. marta izjavila da je raskinula sa Kuejvom i da se osetila izdanom posle prevare.

"Sama sam. Previše puta sam bila izneverana i povređena pričom koja degradira moju ličnost. Emotivno sam odsutna već duže vreme, ali sam konačno mirna i slobodna", napisala je Saviti.

kurir.rs/dailymail

Bonus video:

00:10

OSTRVO NA KOM SE NE NOSE MASKE! Sanja Marinković otputovala na luksuznu destinaciju, a zbog ovog joj svi ZAVIDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track