02:10

Katarina Žutić o ulozi Slavice Đukić Dajanović u seriji Porodica

SERIJA PORODICA

SLAVICA JE BILA SA SLOBOM DO KRAJA! Kaja Žutić OTKRILA kako se pripremala za ulogu Miloševićeve verne saradnice (KURIR TELEVIZIJA)

Pop kultura -

Jedna od bliskih saradnica Slobodana Miloševića koja je bila u vili Mir u najtežem trenutku za njegovu porodicu, je i dugogodišnja visoka funkcionerka SPS-a Slavica Đukić Dejanović.

Slavici se njen lik, koji u seriji "Porodica" tumači Katarina Žutić, dopao, a njena gluma izazvala je i snažne emocije. Kako je gradila lik funkcionerke SPS-a i da li se konsultovala sa Slavicom kako bi što verodostojnije dočarala njen lik, otkrila nam glumica Katarina Žutić u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji.

- Komentari su uglavnom pozitivni, međutim teško da mi neko rekao neki negativni komentar. Gradnja ove uloge bio je vrlo klizav teren, s obzirom na to da je u pitanju realan lik.

- Ja ženu ne poznajem, jedino što sam mogla je da pratim intervjue i njene javne nastupe, na taj način sam i učile te neke specifičnosti od nje. Ja nisam baš neki imitator, ali pošto je i naša priča koja se bazira na činjenicama i istaživanjima i nekim pretpostavkama, ima i dela fikcije, ja sam se držala za nju - otkrila nam je Kaja.

Ona je dodala da je u periodu hapšenja Slobodana Miloševića bila devojka u kasnim 20-im godinama i da je imala iluzije o boljem životu nokon čuvenog 5. oktobra.

- Naravno sve je to bilo naivno, taj duh promene je bio Đinđić, a njega su ubili. Hapšenje Miloševića bio je samo zamah tih promena koje su obećavale novi život - navela je glumica.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE UŽIVO PRATITI KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

00:32

Ljubisa Ristić o seriji Porodica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track