SLOBINA ŽENA U SERIJI OČI U OČI SA ČEDOM: Treba da čuvate svoju porodicu, a ne da napadate moju! Niko ne može da nas UNIŠTI!
Foto: Kurir Televizija

NAPETO

SLOBINA ŽENA U SERIJI OČI U OČI SA ČEDOM: Treba da čuvate svoju porodicu, a ne da napadate moju! Niko ne može da nas UNIŠTI!

Pop kultura -

Večeras u 3. epizoda mini serije "Porodica", odigrala se prava drama. Prikazan je dugo očekivani pregovor između Mirjane Milošević i Čede Jovanovića.

serija Porodica, Porodica
foto: Kurir Televizija

Čeda u tom trenutku gleda kroz prozor, kada u prostoriju ulazi Mirjana Marković.

"Ovo što radite je besmisleno, razumete? Nije viteški. Tolika armada na nas, na moju goloruku porodicu. Kako vas nije sramota? Vi možda imate silu, vojsku i policiju, ali nemate istinu. Istina je ovde", stiska Mirjana pesnicu.

"Gospođo, ako biste razgovarali sa vašim mužem", kaže joj Čedomir.

serija Porodica, Porodica
foto: Kurir Televizija

"Vi ste mlad čovek, a već imate tolike podočnjake, umesto da odete kući, da se naspavate, da živite svoj život, oni Vas koriste za svoje prljave poslove. Treba da čuvate svoju porodicu, a ne da napadate moju", kaže Mirjana. Jovanović opet pokušava da je prekine, ali Miloševićeva žena nastavlja: "Nemate ničiju podršku".

"Gospođo on samo treba da da izjavu istražnom sudiji", navodi Jovanović.

"Neka onda dođe gospodin istražni sudija dođe ovde u ponedeljak u 11 sati ujutru, čekaćemo ga. Idite, i recite vašim šefovima da niko ne može da uništi našu porodicu. Niko! Osim nas samih", kaže Mirjana.

serija Porodica
foto: Printscreen

Nakon 20 godina od hapšenja bivšeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Slobodana Miloševića, snimljena je mini TV serija pod nazivom "Porodica", koja prati poslednjih 48 sati zajedničkog života članova porodice Milošević.

Pod opsadom policije, novinara i demonstranata, porodica Milošević i njihovi prijatelji i saradnici, nalaze se u Vili Mir na Dedinju, bez ikakve kontrole nad situacijom, a nepredvidive ljudske reakcije počinju da izlaze na površinu.

Porodica, serija Porodica
foto: Printscreen/RTS1

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

02:10

Katarina Žutić o ulozi Slavice Đukić Dajanović u seriji Porodica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track